in

Român de 22 de ani mort în accident auto la periferia Romei, un altul a ucis un bătrân cu camionul

Român de 22 de ani mort în accident auto la periferia Romei, un altul a ucis un bătrân cu camionul. Alte tragedii pe șoselele din capitala Italiei, protagoniști fiind și cetățeni români.

De data aceasta, un tânăr român de 22 de ani aflat la bordul unui Audi A3 și-a pierdut viața în zona Casal Bruciato, la periferia estică a Romei. Accidentul fatal, în care nu au fost implicate alte mașini, s-a produs în timpul nopții. Un alt român a lovit mortal cu camionul un bătrân, la Velletri, scrie cinquequotidiano.it.

Citiți și: Stop cardiac în stația de autobuz, român de 48 de ani moare la Piacenza

Român de 22 de ani mort în accident auto la periferia Romei

Un accident mortal, al optulea din Roma, a avut loc înainte de zorii zilei de sâmbătă, 8 aprilie, pe Via Fiorentini, la înălțimea Via Bergamini, în Casal Bruciato. Mai multe patrule ale Grupului VI Torri al poliției locale Roma Capitale au intervenit la fața locului la scurt timp după incident. Pentru tânărul care conducea mașina, un Audi A3, un cetățean român în vârstă de 22 de ani, nu a fost nimic de făcut.

Potrivit reconstituirii polițiștilor, șoferul a pierdut controlul vehiculului, a părăsit carosabilul și s-a izbit de un copac. Alături de el în mașină se afla un tânăr de 19 ani, tot de naționalitate română, care a fost transportat imediat la urgențele Policlinicii Umberto I, în cod roșu.

Citește și: Italia, adolescent de 15 ani și-a pierdut viața, lovit de o mașină în timp ce se deplasa cu scuterul

Un alt român a ucis un bătrân cu camionul

Un bărbat a murit într-un dramatic accident rutier în Velletri, un oraș de la periferia Romei. Accidentul a avut loc pe Via Roma, un tronson din Appia Nuova, chiar în centrul localității Castelli Romani. Victima, un pensionar, ar fi fost călcată de un camion condus de un cetățean român în vârstă de 35 de ani, care nu și-a dat seama că bătrânul traversa strada.

La fața locului s-au deplasat pompierii, personalul medical 118, poliția de stat, carabinierii și poliția locală, care fac cercetări pentru a reconstitui dinamica accidentului. Șoferul autocamionului de mare tonaj a fost transportat în stare de șoc la urgențele spitalului local. El a fost supus, ca de obicei, testelor de alcoolemie și de droguri. Cadavrul a fost transportat la spitalul Castelli.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Italia, natalitatea la minim istoric

În Italia aproape nimeni nu mai face copii. 700.000 de decese și 400.000 de nou-născuți, natalitatea la minim istoric

Șoferi de TIR români arestați pentru furt de combustibil

Italia, doi șoferi de TIR români au furat motorină de la un coleg ucrainean: arestați