in

Italia, doi șoferi de TIR români au furat motorină de la un coleg ucrainean: arestați

Șoferi de TIR români arestați pentru furt de combustibil

Șoferi de TIR români arestați pentru furt de combustibil – Poliția Rutieră din Italia a întreprins numeroase acțiuni pentru contracararea fenomenului de furturi în apropierea zonelor de staționare și în zonele de deservire a autostrăzilor din Piemont și Valle d’Aosta.
>>> Citește și: Padova, român prins în flagrant la furat motorină din Tir-uri. ”Printre cele mai des întâlnite fenomene infracționale de-a lungul rețelei de autostrăzi”

Șoferi de TIR români arestați pentru furt de combustibil

Tocmai în contextul uneia dintre aceste acțiuni, intensificate cu ocazia traficului de sărbători de Paște, unitățile specializate ale Poliției Rutiere Alessandria – Subsecția Alessandria Ovest și Casale Monferrato – au arestat, în seara de 6 aprilie, în jurul orei 23.30, doi tineri șoferi de TIR români. Aceștia au fost reținuți pe A21 (în localitatea Pontecurone), cu acuzația de furt multigravat de motorină în dauna unui șofer de TIR ucrainean, relatează ilpiccolo.net.
Furau motorină de la camioanele dintr-o parcare de pe centura Torino: doi români arestați în flagrant

În timpul acțiunii a fost identificat un camion cu numere de înmatriculare românești care, după ce a oprit câteva minute în spatele unui camion articulat ucrainean, a pornit imediat din nou spre Torino. Camionul, care tocmai plecase, a fost apoi oprit cu promptitudine de către ofițeri care au verificat dacă camionul articulat a fost „jefuit” de combustibil.
>>> Citește și:Italia, furau motorina altor colegi camionagii, doi șoferi români de TIR prinși în flagrant și arestați

Șoferul de camion ucrainean, care nu observase nimic, a constatat efectiv furtul a peste 300 de litri de motorină și forțarea capacului rezervorului. În camionul românesc a fost găsit un rezervor improvizat, alimentat de o pompă electrică și țevi de aspirație aferente, precum și motorina furată. Dispozitivul de aspirare ingenios, clar creat în acest scop, a permis un transfer foarte rapid de motorină între rezervoare, eludând orice eventual control preventiv.

Cei doi arestați, fără domiciliu stabil pe teritoriul național, au fost puși la dispoziția Parchetului de pe lângă Tribunalul Alessandria și, în aceeași zi, au fost condamnați la 2 ani de închisoare și 200 de euro amendă.
>>> Citește și: Trapani, foloseau carduri clonate pentru a cumpăra motorină, doi români arestați

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
romani morti arccident roma

Român de 22 de ani mort în accident auto la periferia Romei, un altul a ucis un bătrân cu camionul

Italia părinți arestați legat fiica

Italia, părinți arestați după ce și-au legat de pat fiica, judecătorul îi eliberează găsindu-le scuze, iată ce s-a întâmplat