Menu
in

Român de 37 de ani moare în accident de motocicletă în Brescia, peste o lună urma să fie tată

Accident ItaliaRomân mort în accident în Brescia – Și-a pierdut viața la 37 de ani în timp ce încerca motocicleta unui prieten. Accidentul a avut loc duminică în provincia Brescia.

Român mort în accident în Brescia

Și-a pierdut viața în cel mai important moment pentru el și partenera sa. În aproximativ o lună urma să devină tată Florin Zamfir, român născut în 1985 cu domiciliul în Montichiari.

Un aspect deloc indiferent, care face această tragedie și mai sfâșietoare. Iar pentru a face lumină asupra accidentului, în care a fost implicat și un șofer de 21 de ani care locuiește la câțiva metri de locul accidentului, acum Parchetul Brescia va deschide un dosar pentru omor rutier, scrie Il Giornale di Brescia.

Depășire cu viteză foarte mare

Accidentul a avut loc ieri, în jurul prânzului, de-a lungul Viale Europa (spre Lonato) , la mică distanță de granița cu Calcinato. Mai exact, chiar lângă casa băiatului care conducea un Fiat Panda. Și, de fapt, conform celor reconstruite de carabinierii nucleului Radiomobil din Desenzano del Garda, care au adunat versiunile martorilor oculari, tânărul cu mașina făcea la stânga (după semnele rutiere, NU ar fi putut să facă acest lucru), în timp ce motociclistul, care conducea Kawasaki-ul unui prieten, depășea cu viteză mare, în ciuda liniei continue pe asfalt.

Impactul dintre cele două vehicule a fost extrem de violent, după cum se poate observa din două detalii foarte clare: avariile din partea stângă a mașinii și zborul motocicletei și a bărbatului de 37 de ani. Românul și motocicleta au ajuns la mai bine de 20 de metri distanță de impact, într-un canal de irigare a beton armat, care trece de-a lungul drumului provincial.

Italia, tânără româncă de 25 de ani, accident mortal de motocicletă pe un drum denivelat

Omor rutier

Acum, Parchetul Brescia va deschide un dosar pentru omor rutier pentru a înțelege exact dinamica. Vor fi analizate elementele strânse de carabinieri, care așteaptă rezultatul analizelor toxicologice la care a fost supus tânărul de 21 de ani.

Pe lângă familia tânărului de 21 de ani, au fost prezenți și prietenii victimei. Ei, împreună cu carabinierii, au fost cei care au mers să o avertizeze pe partenera victimei, care își va aduce copilul pe lume peste aproximativ o lună.

Înmormântarea la Novagli

Partenera lui, Adelina, mama lui, Lenuța, rude și prietenii lui il plang. Înmormântarea a fost programată pentru marți, 13 septembrie 2022, la ora 17.00 în biserica ortodoxă din Novagli.

Motociclistă din Treviso moare subit, soțul ei se sinucide înainte de înmormântare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Exit mobile version