in

Român mort după ce a fost ținut în ambulanță, la spitalul Tor Vegata, timp de 6 ore, băuse o băutură foarte rece și s-a simțit foarte rău

Un tânăr român de 28 de ani a băut o băutură foarte rece într-un bar, s-a simțit rău și, întorcându-se acasă, a chemat o ambulanță. La spitalul Tor Vergata, unde s-a prezentat de urgență, a fost ținut în observație, în ambulanță timp de 6 ore, apoi externat: după alte 6 ore a murit acasă, în somn.

El a murit în pat, acasă, la șase ore după ce fusese consultat la spital. Victima este un român de 28 de ani, căsătorit, care trăia împreună cu familia în Roma de mulți ani. Tragedia s-a produs pe 9 iulie, iar acum procurorul a deschis o anchetă sub acuzația de omor. Procurorul Alberto Galanti a dispus o autopsie pentru a clarifica cauzele decesului. Cele șase ore petrecute la spitalului Tor Vergata nu au atras atenția medicilor și bărbatul a fost externat, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Tânărul de 28 de ani, care a suferit o durere de stomac severă după ce a băut o băutură rece într-un bar, a chemat ambulanța acasă pentru a-l transporta la spital. Ajuns în fața camerei de urgență, tânărul a trebuit să stea șase ore în vehicul: mai întâi pentru a efectua testele cerute de protocol în aceste circumstanțe, apoi pentru a fi ținut sub observație. 

Decizia de a-l ține în interiorul vehiculului a fost o formă de precauție, adoptată din cauza situației de urgență Covid-19. De fapt, ambulanțele au fost dotate cu echipamentele necesare pentru efectuarea examinărilor și confortul corespunzător. Scopul: evitarea contactului cu alte persoane în camera de urgență.

După șase ore, medicii nu au identificat nicio situație periculoasă și i-au dat permisiunea românului de a pleca acasă, care locuia în zona Romanina. Revenind la locuința sa, tânărul de 28 de ani, deși încă nu se simțea bine, s-a dus să doarmă. Și nu s-a mai trezit niciodată.

În acest moment, în lacrimi, soția a sunat la poliție, raportând incidentul. Cuvintele sale au fost colectate într-un raport în urma căruia a fost deschisă ancheta. Deocamdată, anchetatorii consideră că marca băuturii nu a avut niciun efect asupra morții tânărului de 28 de ani . Băutura a fost servită prea rece? A fost o neglijență a medicilor? Aceste aspecte vor fi analizate după autopsie. 

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.es/pamplona-prins-din-intamplare-de-politistii-spanioli-la-un-control-de-rutina-roman-urmarit-international-de-doi-ani/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Genoa, își amenința soția că o omoară în timp ce carabinierii erau în casă, român arestat după ce o maltratase pe femeie

Situație critică! România a înregistrat cele mai multe cazuri noi de COVID-19 de la debutul pandemiei: 698, în ultimele 24 de ore