in

Român mort la locul de muncă în Italia. Gabriel Vasile Popa avea 50 de ani, lasă în urmă soția și un băiat de 22 de ani, student la inginerie la Brescia

Gabriel Vasile Popa avea 50 de ani, era căsătorit și tatăl unui copil. A murit la fabrica Arrighini din Cividate Camuno (Brescia).

Cu privire la ceea ce s-a întâmplat, mai sunt încă multe aspecte de clarificat, pornind de la dinamica accidentului.

Dar și pentru a înțelege de ce colegii au decis să-l ducă la spital cu mașina, fără să aștepte ajutor: poate au sperat să o facă mai întâi, pentru a-i salva viața. Dar pentru bărbatul de 50 de ani de origine română, care lucra la strung, nu a fost nimic de făcut.

Victima este muncitorul Gabriel Vasile Popa, angajat al companiei Arrighini din Cividate Camuno. El doar lucra la hala din Via Borgo Olcese, în zona industrială a orașului, când deodată a fost lovit în plin de o piesă, care l-a zdrobit .

În stare de șoc colegii săi, care au alertat imediat 112: dar nu au așteptat o ambulanță, pentru că bărbatul de 50 de ani a fost încărcat într-o mașină și dus la spital. Carabinierii au deschis o anchetă, împreună cu tehnicienii serviciului de prevenire și siguranță pe locul de muncă ATS Brescia.

Hala unde a avut loc tragedia a fost pusă sub sechestru, precum și utilajele la care lucra Popa. Cadavrul se află la spitalul din Esine, la dispoziția autorității judiciare: nu este exclus ca magistratul să dispună o autopsie în următoarele ore.

Vasile Popa locuia chiar în Esine de peste 10 ani. Pe lângă soția sa, lasă în urmă un fiu de 22 de ani, student în inginerie la Brescia. Prietenii și colegii își amintesc de el ca de o persoană bună, mereu disponibil, foarte muncitor, scrie Brescia Today.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ludovic Orban, mesaj șocant pentru românii din zonele contaminate din Italia: „Evitați să veniți în România”

300 de romi din Suceava s-au întors din Italia de frica coronavirusului. Au mintit la vamă că vin din Germania