in

Accident de muncă în Cernusco: muncitorul român căzut de pe scară a murit


Români în ItaliaRomân mort la muncă în Italia – Un lucrător român de 33 de ani a murit după ce a căzut de pe o scară la Cernusco sul Naviglio, în provincia Milano. Bărbatul a murit după trei zile de agonie la spitalul Humanitas din Rozzano. Lasă în urmă soția însărcinată în 6 luni.

Român mort la muncă în Italia

Muncitorul în vârstă de 33 de ani care a fost rănit într-un accident grav de muncă în via Giordano Colombo din Cernusco sul Naviglio a murit în după-amiaza zilei de vineri, 22 iulie, anunță Milano Today.

Bărbatul, un muncitor de origine română care locuiește în zona Asti, a murit la spitalul Humanitas din Rozzano unde fusese internat cu prognostic rezervat.

A fost dus a spital după ce a căzut de la aproximativ 6 metri înălțime în timp ce instala un banner pe fațada unui restaurant.

Își lasă soția însărcinată în luna a șasea.

A suferit răni grave la cap

Totul s-a întâmplat în jurul orei 15:30. Starea tânărului de 33 de ani a părut imediat gravă, atât de mult încât centrul de operațiuni 118 a trimis o ambulanță, o automedicală și salvarea aeriană cu cod roșu.

Muncitorul, cu răni grave la cap, fusese intubat de medici și transportat cu manevre de resuscitare în curs la Humanitas unde a murit după trei zile de agonie.

Deocamdată nu este clară dinamica exactă a accidentului, accidentul mortal este examinat de fonta lui Cernusco sul Naviglio, care a intervenit la fața locului pentru reliefuri.

La fața locului s-au deplasat și carabinierii companiei Sesto și pompierii comandamentului provincial din Milano.

Cade de la 10 metri, muncitor român moare după un accident la muncă la Brescia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
ilona disparuta ravenna

Italia, adolescentă de 16 ani dispărută de acasă din 21 iulie. Apelul disperat al mamei: ”Ilona, nu mai pot închide ochii. Mama te iubește”

romnca sechestrata italia

Italia, româncă sechestrată pe balcon de iubitul african, bărbatul a fost agresiv și cu polițiștii care au venit să o salveze