in

Italia, româncă sechestrată pe balcon de iubitul african, bărbatul a fost agresiv și cu polițiștii care au venit să o salveze

Italia, româncă sechestrată pe balcon de iubitul african, bărbatul a fost agresiv și cu polițiștii care au venit să o salveze.

După o ceartă care a avut loc între cei doi, bărbatul și-a încuiat prietena pe balcon și a ieșit din casă, închizând și ușa apartamentului, pentru a merge la bar și a continua să bea, scrie Il Giorno.

Italia, tragedie din gelozie: a împușcat-o pe fosta soție și pe noul iubit al ei, apoi s-a sinucis.

Italia, româncă sechestrată pe balcon

Un locuitor din Stradella, o comună din provincia Pavia, Italia, în vârstă de 32 de ani, originar din Gambia, a fost acuzat de răpire, opunere de rezistență și vătămare a unui funcționar public.

Incidentul datează de duminică după-amiază, când un vecin a sunat la 112 pentru o femeie care cerea ajutor de la balconul său, într-un bloc cu patru etaje din zona centrală a cartierului Stradella.

Reconstituind cele întâmplate, femeia, o femeie în vârstă de 34 de ani, rezidentă în Milano, de naționalitate română, a relatat că prietenul ei, în momentul culminant al unei discuții, a obligat-o să rămână pe balcon, închizând din interior ușa, după care a părăsit casa, închizând ușa apartamentului.

A agresat și polițiștii

Carabinierii l-au depistat într-un bar, într-o stare evidentă de beție, și l-au convins să se întoarcă acasă pentru a-și elibera prietena.

Inițial, bărbatul a fost de acord cu cererile militarilor, dar odată intrat în apartament a reacționat înjurând și împingând, provocând și rănirea, din fericire nu gravă, a unui polițist.

Femeia a depus apoi o plângere oficială împotriva bărbatului din Gambia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]

Accident de muncă în Cernusco: muncitorul român căzut de pe scară a murit

colosseum roma

Colosseumul, cel mai vizitat monument al Italiei, a fost evaluat la 77 de miliarde de euro