in

Un român mort și alți trei răniți grav în urma unui accident petrecut în apropiere de Palermo

Un român mort și alți trei răniți grav în urma unui accident petrecut în apropiere de Palermo

Bărbatul decedat are 52 de ani, se numește Petre Negoiță. Este născut în Romania dar cu domiciliul de ceva vreme în Palermo. El se întorcea ieri după-amiază de la Cinisi. Impactul fatal a avut loc de-a lungul străzii care leagă Palermo de localitatea Mazara del Vallo, în direcția spre Palermo, anunță direttasicilia.it.

Victima era zidar și se întorcea acasă împreună cu alți trei colegi, după o zi de lucru petrecută la Alcamo. Muncitorul mort și tânărul grav rănit au fost practic aruncați din mașină în momentul impactului.

Tragedie la Pomezia, bărbat de 40 de ani se prăbușește și moare pe stradă

Român mort și alți trei răniți grav lângă Palermo

Autoturismul cu care circula a avut un impact violent, iar bărbatul de 52 de ani, muncitor, și-a pierdut viața. Alte trei persoane, care se aflau în aceeași mașină cu Petre Negoiță, au fost rănite.

Un elicopter de 118 ani a aterizat la locul accidentului grav. L-a transportat pe unul dintre cei trei răniți, un tânăr de 25 de ani, la Spitalul Civic din Palermo din cauza condițiilor grave, care apoi a fost supus unei interventii chirurgicale. 

Ceilalți doi au suferit răni mai puțin grave și au fost transportați cu ambulanța la camera de urgență a Villa Sofia din Palermo.

Cei patru bărbați se aflau la bordul unui Fiat 600 care, din motive care nu au fost încă stabilite, s-a răsturnat. Unul dintre răniți ar fi fost lovit violent de o camionetă care și-ar fi continuat cursul.

Echipele Anas au fost prezente la fața locului pentru gestionarea rețelei rutiere și pentru restabilirea traficului normal în cel mai scurt timp posibil.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
Florentina Gruia moartă după o operație în Italia

Sicilia, româncă de 58 de ani moartă după o operație de reducere a obezității

Fetiță de 13 ani forțată să se prostitueze

Vercelli, fetiță română de 13 ani, forțată de părinți să se prostitueze