in

Român, om al străzii, carbonizat la Roma. Fratelli d’Italia: ”Cerem închiderea imediată a tuturor taberelor abuzive”

La Roma, sub podul de pe viale Isacco Newton care trece peste via Portuense, într-o tabără abuzivă, în noaptea de 14 martie a izbucnit un incendiu și a murit un român fără domiciliu stabil. Fratelli d’Italia cere închiderea tuturor taberelor abuzive.

O moarte teribilă care, poate, se putea evita, afirmă acum Fratelli d’Italia, care fac opoziție actualului primar al Romei, Virginia Raggi (M5S). Dacă cineva ar fi fost interesat mai mult de condițiile de degradare în care trăia victima împreună cu alte persoane fără adăpost.

”Sunt ani de zile de când denunțăm acea tabără. Această victimă trebuie să fie trecută în contul acelei lumi politice care de la Marino la Raggi și-a întors privirea de la adevăratele nevoi ale teritoriului și cetățenilor”, se citește în nota transmisă pe 15 martie de Giovanni Picone, Marco Giudici și Daniele Catalano, consilieri de la Fratelli d’Italia.

Și Fabrizio Santori a vorbit de semnalări ”aruncate la gunoi” și ”subevaluate” și de ”complicitate politică” care de la vremea PD-ului la cea a M5S s-a alternat neîncetat.

”Numeroasele plângeri trimise personal primarului și prefectului privind tabăra abuzivă de pe viale Newton în mod evident au fost aruncate la gunoi și considerate inutile – denunță Santori. Cei care și-au întors spatele în fața acestei probleme de lungă durată sunt complici din punct de vedere politic și instituțional la moartea acestei victime. Să se ia la cunoștință că politica plină de bunătate a M5S, în perfectă continuitate cu cea a Partidului Democrat, se dovedește falimentară și dăunătoare pentru teritoriu”.

Cerem închiderea imediată a tuturor taberelor abuzive de pe teritoriul roman”, este apelul care sosește de la partidul lui Meloni.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia în declin demografic: fără străini, teritorii întregi riscă depopularea

Riesi, firmă agricolă gestionată de un român și un italian, înșelătorie la INPS de 900.000 de euro