in

Florența, român eliberat din închisoare se urcă pe o macara la 45 metri: „Vreau să muncesc”

 Români în Italia – Român protestează pe macara la Florența – Eliberat din închisoare, un român nu își găsește de lucru și amenință că va sări de pe o macara de 45 de metri. A fost până la urmă descurajat de avocatul său și de un polițist.

Român protestează pe macara la Florența

Pe vârful unei macarale din Florența, a amenințat că-și ia viața pentru că nu-și găsește de lucru după ce a fost eliberat din închisoare.

Potagonist, un român de 50 de ani. Acesta a fost apoi descurajat de avocatul său Massimiliano Palena și de un polițist din echipajul Nibbio al poliției, anunță Ansa.

Două ore de negocieri

Român protestează pe macara la Florența – După aproape două ore de negocieri, a coborât de pe macaraua unui șantier din Viale Guidoni unde urcase.

El a fost însoțit la spitalul Careggi pentru controale și a fost externat seara. Episodul datează din 24 august.

Încercase să-i dea foc soției

În iulie anul trecut, același bărbat terminase de executat o pedeapsă pentru că încercase să-i dea foc soției în plină ceartă.

Episodul a avut loc într-o locuință improvizată într-o fostă fabrică de la periferia Florenței, în via del Pesciolino. Femeia a reușit să scape: purta pijamale stropite cu alcool.

El a fost arestat și condamnat. Când a ieșit din închisoare, tot în iulie, românul și-ar fi căutat un loc de muncă de zidar, dar fără succes. Așa că ieri a decis să urce la 45 de metri înălțime, pentru a protesta. „Întotdeauna a lucrat și și-ar dori să o facă din nou”, a explicat avocatul său.

A pus în alertă autoritățile din Milano, s-a urcat pe macara: «Mi s-a furat valiza»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]
cimitir prima porta

Patru bărbați și o femeie anchetați la Roma, mutilau cadavrele și apoi vindeau dinții de aur

Prețul peleților s-a dublat în Italia, un sac de 15 kg a ajuns la 10 euro. „Prea mare cererea”