Menu
in

Român de 32 de ani pe scuter, ucis într-un accident la Lanuvio, pe via Nettunenese

Tragedie pe via Nettunense, la Lanuvio, un român pe scuter a fost ucis într-o coliziune cu o mașină, un alt autovehicul a fost implicat.

Accidentul teribil a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 9, pe via Nettunense, pe raza localității Lanuvio, la km 14, în dreptul distribuitorului de GPL.

Un Fiat Panda și un scuter s-au ciocnit din motive care sunt cercetate.

Din păcate, bărbatul de pe scuterul Suzuki, un român în vârstă de 32 de ani, rezident la Aprilia, și-a pierdut viața în urma impactului violent. Toate încercările de a-l reanima au fost inutile, pentru el nu a fost nimic de făcut.

Accident cumplit lângă Brescia, român mort după ce soția, care conducea, a adormit la volan

Șoferul mașinii cu care s-a ciocnit, un rezident din Ariccia, în vârstă de 85 de ani, a fost transportat la spital, dar nu este în pericol de moarte.

Un alt Fiat Panda a fost, de asemenea, implicat în accident. Mașina era condusă de un bărbat roman de 58 de ani, care a fost și el rănit în carambol și dus la spital, potrivit Castelli Notizie.

Cei doi răniți au fost duși, respectiv, la clinica Aprilia și la spitalul Castelli.

Carabinierii Secției Radiomobile Velletri au intervenit la fața locului pentru toate constatările și pentru reconstituirea dinamicii exacte a accidentului fatal.

Cadavrul bărbatului de 32 de ani a fost transferat la policlinica Tor Vergata pentru o autopsie comandată de Autoritatea Judiciară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version