Menu
in

Un român și o italiancă prinși de carabinieri că furau de la biserici, din cutia milei, ambii foloseau aceleași ”unelte de lucru”

ItaliaUn român și o italiancă prinși de carabinieri că furau de la biserici, din cutia milei, ambii foloseau aceleași ”unelte de lucru”. Militarii de la stația Grezzana, localitate din provincia Verona, au prins în flagrant o femeie de 34 de ani, în timp ce colegii de la stația Parona au oprit un bărbat de 32 de ani, care fusese și el surprins de camerele de supraveghere video, scrie veronasera.it.

Surprinse în timp ce furau banii pe care credincioșii îi lăsau în cutiile de pomană, două persoane au fost inculpate de carabinierii de la stațiile Grezzana și Parona di Valpolicella în ultimele zile.
Pentru a pune mâna pe monede și bancnote, hoții ar fi folosit o bandă de măsurat la capătul căreia era plasată bandă dublu adezivă.

Citiți și: Furt milionar într-un apartament din Milano: bani cash și 35 de ceasuri Rolex și Patek Philippe cu o valoare de 1,5 milioane de euro

Un român și o italiancă prinși de carabinieri că furau de la biserici

Primul episod a avut loc în Grezzana, la biserica Santa Maria și Santa Elisabetta. Aici, în urmă cu câteva dimineți, în jurul orei 10.30, o patrulă a postului local a efectuat un control țintit, deoarece în zilele precedente fusese semnalat faptul că oamenii zăboveau în apropierea cutiilor de pomană.

O sesizare care s-a dovedit a fi întemeiată și, de fapt, soldații au prins o italiancă de 34 de ani care tocmai luase 18 euro. Femeia a fost denunțată și i s-a confiscat ”aparatura”, care consta în metru, bandă adezivă cu două fețe, șurubelniță și briceag.

Cel de-al doilea incident a avut loc în oraș, la Biserica Sacra Inimă a lui Isus, unde niște credincioși, observând pentru a mia oară prezența unui bărbat care se plimba pe lângă cutiile de ofrande, au alertat carabinierii, care l-au prins pe suspect, un român de 32 de ani.

Și acesta avea cu el „unelte de lucru”: două tije de fier, bandă dublu-adezivă, cuttere și foarfeci. În plus, din imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video, acesta ar fi fost recunoscut ca fiind autorul a două spargeri comise în săptămânile precedente. Prin urmare, acesta a fost, de asemenea, raportat autorităților judiciare, iar uneltele au fost confiscate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Exit mobile version