Menu
in

Româncă de 26 de ani, ucisă la Bitonto (Bari)

O prostituată româncă a fost ucisă la Bitonto, în provincia Bari. Tânăra, găsită moartă pe 25 august sub un smochin de un țăran, avea 26 de ani și multe identități, nume false furnizate investigatorilor care, în cei doi ani ai săi de ședere în Italia, au controlat-o.

Era la Bitonto din aprilie, trăia într-un apartament cu alte două femei și se vindea pe drumul provincial 231. Corpul său, măcelărit cu cel puțin zece lovituri de cuțit și în stare avansată de descompunere, a fost abandonat pe un câmp din apropierea unei străduțe rurale cunoscută a fi frecventată de prostituate.

A ucis o româncă lângă Ancona, întreprinzător italian arestat

Purta numai un top și chiloți de culoare neagră, trași către genunchi, detaliu care imediat i-a determinat pe investigatori să considere că e vorba de un omor din motive pasionale. Cu siguranță nu a fost vorba de o infracțiune în scop de jaf, având în vedere că lângă corp și încălțăminte poliția a găsit câteva bancnote.

Poliția efectuează anchete pentru a găsi responsabilul care ar putea să fie unul dintre exploatatorii săi sau un client.

Italian condamnat la 18 ani pentru uciderea unei românce lângă Ferrara

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version