in

Româncă legată de mașină cu un cablu și târâtă pe stradă, maniac italian arestat la Pescara

A agățat-o la Pescara, pe riviera Nord, și a făcut-o să urce în furgoneta sa de culoare albă. Voia sex cu plată în acea seară, dar când femeia a pretins plata în avans, a văzut negru în fața ochilor și a luat-o la pumni.

Pentru tânăra prostituată româncă, de 27 de ani, teroarea era numai la început. S-a întâmplat pe 28 septembrie, însă abia pe 26 octombrie agenții l-au identificat, prins și arestat pe maniac. Este vorba de Gaetano Bongiovanni, de 34 de ani, muncitor din Cappelle Sul Tavo, fără antecedente penale.

După ce a lovit-o, i-a furat celularul cu care biata femeie încerca să ceară ajutor. Apoi i-a pus jacheta pe cap și a luat-o la picioare, atât de tare încât a făcut-o să cadă în afara habitaclului, unde a continuat să o lovească cu violență. La final, a legat-o cu un cablu de extremitatea anterioară a furgonetei și a plecat, târând-o câțiva metri.

A ucis o româncă de 18 ani și apoi a abuzat sexual de cadavru, contabil italian arestat lângă Milano

Când credea că a supus-o voinței lui s-a oprit, a dezlegat-o și a constrâns-o, sub amenințarea unui cuțit, să urce din nou în furgonetă, continuând să o lovească peste cap. Întâmplarea a vrut ca fata să reușească să deschidă fermoarul jachetei. Profitând de încetinirea vehiculului, fata a reușit să deschidă portiera și să se arunce în stradă, unde a primit ajutor din partea unor trecători care au chemat poliția. El a fugit.

Un nou caz Elodia: italian acuzat de uciderea unei românce, lipsește cadavrul

Femeia a fost dusă la Urgență și a fost internată pentru traumatism cranian cu fractură a osului occipital și acidoză metabolică, cu prognostic de 40 de zile. Era pradă unei crize epileptice. Activitatea de investigație efectuată de poliție a permis, prin intermediul vizionării imaginilor de la sistemele de video-supraveghere ale unor magazine din zonă și pe baza unor mărturii, să se ajungă la Gaetano Bongiovanni, proprietar al unei furgonete care corespundea întru totul celei surprinse de camerele video. Victima l-a recunoscut.

A ucis o româncă lângă Ancona, întreprinzător italian arestat

Pe lângă aceasta, poliția a găsit la bordul furgonetei pandantivul unui lănțișor purtat de tânără, care s-a desprins pe timpul agresiunii. A doua zi, bărbatul s-a confesat unui amic, povestind însă o versiune diferită față de ceea ce se întâmplase cu o seară înainte. Amicului i-a spus că i s-a furat portofelul de către o prostituată care a urcat la el în furgonetă, și că femeia, pentru a-l împiedica să-și recupereze bunul furat, s-a aruncat din vehiculul în mișcare.

Românca masacrată la Guidonia, asasinul condamnat la 30 de ani

Judecătorul a dispus arestul domiciliar pentru bărbat, ținând cont de faptul că nu are antecedente penale. Va trebui să răspundă pentru sechestrare de persoană și vătămare corporală.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Le-am dat bani românești și mi i-au aruncat în față”

Cursurile de română, anulate la o şcoală din Ladispoli