in

Româncă arestată la Trieste, condamnată la 2 ani și 8 luni de închisoare, șantajase un pensionar cu 5.000 de euro

O româncă în vârstă de 29 de ani rezidentă în Italia, acuzată că a șantajat un pensionar italian pentru a-i da o sumă mare de bani, a fost arestată de carabinierii din localitatea Aurisina (provincia Trieste). Oamenii legii au găsit-o într-un autocar ce se îndrepta spre România. Femeia scăpase de justiție după ce fugise în Spania.  

În urma verificărilor efectuate în cadrul controlului de rutină, ofițerii au descoperit că pe numele femeii exista un mandat de arestare pentru fapta sa, relatează publicația Il Piccolo, citată de stiridiaspora.ro.

Cei doi s-au cunoscut la un semafor din Trieste, potrivit sursei citate, iar bătrânul s-a îndrăgostit imediat de tânăra de origine română. Femeia nu a stat prea mult pe gânduri și a profitat de sentimentele lui pentru a primi diferite cadouri de la el.

La un moment dat, însă, românca a început să-l șantajeze pe pensionar și i-a cerut suma de 5,000 de euro pentru a nu-i spune familiei acestuia despre relația lor. Bătrânul nu s-a lăsat păcălit și a mers la carabinieri pentru a denunța. Românca a fost trimisă astfel în judecată și apoi condamnată.

Tânăra a reușit să scape de arest după ce a fugit în Spania pentru o perioadă. Cu toate acestea, în după-amiaza zilei de joi, 8 aprilie 2021, femeia a fost găsită în autocarul care se îndrepta spre România.

Ea a fost transportată la penitenciarul din Trieste, unde urmează să ispășească o pedeapsă de 2 ani și 8 luni pentru șantaj la adresa pensionarului italian.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Modena, și-a ucis soția bolnavă, sufocând-o cu o pernă: „Nu mai puteam s-o văd în această stare”

vaccinarea in masa

Un virusolog celebru nu recomandă vaccinarea în masă în plină pandemie: «Un virus relativ inofensiv ar putea fi transformat într-o armă biologică de distrugere în masă»