in

Româncă arsă de vie la Modena, trupul a fost găsit carbonizat, așezat între anvelope de cauciuc.

Crimă oribilă în Italia, la Modena. O tânără româncă a fost asasinată, arsă de vie la Modena, în Emilia-Romagna. Trupul fetei a fost găsit carbonizat, așezat între trei anvelope de cauciuc. Macabra descoperire a fost făcută în zona San Donnino, aproape de lacurile Vivinatura, o zonă izolată și cunoscută ca fiind frecventată de prostituate.

În ultimele luni, tânăra româncă a locuit în regiunea Veneto, dar a fost găsită moartă la Modena, unde nu se știe dacă a ajuns când încă era în viață sau dacă trupul neînsufleţit a fost aruncat în zona din spatele cabinei de taxare de pe autostrada Modena Sud.

Detaliile în acest caz sunt îngrozitoare. Decesul fetei a survenit în primele zile ale lunii septembrie, iar trupul a ars complet, carabinierii găsind la faţa locului un schelet așezat între trei anvelope de cauciuc.

Fata româncă, al cărei nume este deocamdată ţinut secret, practica, se pare, prostituţia.

Gazzetta di Modena, citată de observator.tv, relatează că ar exista un suspect în acest caz. Bărbatul, un italian din Savignano, provincia Forlì-Cesena, a fost audiat în ultimele zile de poliție fiind cercetat pentru omor agravat și distugere de cadavru.


Româncă de 19 ani torturată și arsă de vie în Italia, închisoare pe viață pentru ucigași

Oroare la Roma: româncă bătută şi arsă de vie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

UPDATE FOTO VIDEO Mulțimea a încercat să-i linșeze pe românii arestați la Lanciano: «Sunteți animale!». Cine sunt cele trei bestii

Expoziția Marele Război și Unificarea României la Museo Centrale del Risorgimento din Roma