in

Torino, româncă bătută cu sălbăticie de bătrânul de 91 de ani pe care îl îngrijea

O româncă din Italia a fost bătută cu sălbăticie de bătrânul de 91 de ani pe care îl îngrijea.

Potrivit publicației La Repubblica, citată de observatornews.ro, episodul de violență a avut loc în localitatea Nichelino, din apropiere de Torino.

Femeia, în vârstă de 57 de ani, locuia de ani buni împreună cu bătrânul de 91, care o găsise prin intermediul unui anunț la mica publicitate.

Ischia, badantă de orgine română, găsită moartă în casă. «Asculta muzică tristă la volum maxim»

Nu este clar dacă în tot acest timp femeia a fost lovită sau maltratată, însă cert este că în cursul nopții de vineri 6 august, situația a devenit gravă.

Bărbatul a decis să o închidă pe dinafară de româncă, cu scopul de a-i administra „o pedeapsă” pentru că nu i-a respectat indicațiile, iar femeia, văzând că nu are unde să doarmă, a cerut ajutorul carabinierilor prin 112.

Al doilea apel

După ce s-a gândit mai bine, și probabil temându-se că prezența forțelor de ordine i-ar putea înrăutăți iremediabil relația cu bătrânul, românca a decis să sune din nou și să anunțe că situația s-a rezolvat.

Vigilent și cu prezență de spirit, militarul care a preluat al doilea apel a simțit că ceva este în neregulă și a trimis o patrulă pentru verificări.

În momentul în care carabinierii au ajuns la locație au găsit ușa deschisă – românca era pe jos, rănită și aproape de inconștiență. În furia lui, bătrânul aruncase în ea cu toate obiectele pe care le-a putut găsi prin casă.

Femeia a fost transportată la spitalul Santa Croce di Moncalieri, unde este în continuare spitalizată.

Din fericire, românca este în afara oricărui pericol, dar va mai avea nevoie de câteva zile de tratament.

Pensionarul a fost arestat și plasat ulterior sunt arest la domiciliu. După ce își va reveni complet femeia va fi primită la un centru special pentru adăpostirea victimelor violenței domestice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

Italia: Creștere semnificativă a cererii de vaccinare după introducerea certificatului verde

papa Francisc instagram

Amenințare la adresa Papei Francisc. Plic cu trei gloanțe, interceptat lângă Milano