in

Ischia, badantă de orgine română, găsită moartă în casă. «Asculta muzică tristă la volum maxim»

Cadavrul unei românce a fost găsit într-o casă din Ischia, în zona Sentinella, în zona superioară Casamicciola. În interiorul casei au fost găsite urme de sânge de către agenți, dar încă nu există nicio ipoteză cu privire la cauzele morții. De fapt, agenții efectuează investigații și interoghează persoane cunoscute de femeie pentru a reconstrui ceea ce s-a întâmplat în ultimele ei ore de viață.

Cadavrul femeii a fost găsit chiar de soțul acesteia care se întorsese de la Napoli. Conform presei din Italia, românca se mutase în Italia de mulți ani, unde lucra ca badantă.

Poliția rutieră din Casamicciola Terme a intervenit pentru a-i oferi sprijin bărbatului care, după descoperirea cadavrului, a ieșit în stradă pentru a cere ajutor, neputând să ceară intervenția prin telefonul 112. Agenţii au alertat mai întâi carabinierii, iar apoi poliția de stat care continuă ancheta. Oamenii legii nu exclud nicio ipoteză. Gestul extrem nu este exclus: avea mici răni și urme de sânge aproape de corp. Corpul avea mici tăieturi. Moartea nu s-a produs cu mult înainte de descoperire.

Badantă condamnată pentru înşelăciune în Italia: „Dacă aș fi știut, nu aș fi acceptat niciodată DONAŢIA”, spune românca

Anchetatorii au început, de asemenea, să stea de vorbă cu persoane aproapiate femeii, pentru a descoperi circumstanțele în care s-a produs decesul româncei.

Martorii spun că de ceva timp femeia ducea o viață retrasă și asculta muzică tristă la volum maxim, „o muzică ce te făcea să devii trist și melancolic”, mai scriu jurnaliştii talieni.

Procurorul care conduce ancheta a dat dispoziții să fie efectuată autopsia asupra trupului neînsuflețit al femeii pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

Asiago, bărbat de 31 de ani moare a doua zi după vaccin. Ulss: „Nu are legătură”

Menajere și badante, dacă nu se vaccinează, riscă să fie concediate. „Credem că este corect ca lucrătorii din sector să fie vaccinați”