in

Româncă de 60 de ani, badantă la Livorno, jefuită de doi tineri: ”Eram disperată și plângeam… va trebui să țin ghipsul la încheietură timp de o lună”

O badantă în vârstă de 60 de ani a fost jefuită de doi bărbați. Toată scena s-a petrecut în Livorno, pe 22 iulie. Românca spune că hoțul avea pielea închisă la culoare și nu vorbea bine limba italiană.

Potrivit Il Tirreno, citat de stiridiaspora.com, Maria a venit în Italia în urmă cu aproximativ trei săptămâni pentru a avea grijă de un bătrân din Livorno. Pe lângă faptul că femeia a rămas fără telefon și fără documentele de identitate, ea va trebui să stea cu mâna în ghips timp de o lună. 

Femeia a povestit ce i s-a întâmplat: “Joi după-amiază, ca de obicei, m-am dus să stau pe una din băncile de pe via Francia, acelea care sunt la umbră, sub copaci, pentru a mă odihni la răcoare. Stăteam cu telefonul în mână și mă uitam ce oră este, având geanta lângă mine, pe bancă. Doi tineri au venit pe un scuter și aveau amândoi căști. Cel mai scund dintre ei s-a apropiat, iar celălalt a rămas la circa 20 de metri distanță de noi. În ciuda faptului că avea cască, i-am putut vedea fața”.

Italia, a fost vaccinată din greșeală cu 6 doze, nu poate obține Green Pass. „Încă mă simt rău”

Românca spune că hoțul avea pielea închisă la culoare și nu vorbea bine limba italiană. El a abordat-o și i-a cerut indicații spre o anumită stradă. Maria, nefiind din zonă, nu a știut să-i răspundă și a încercat să se scuze pentru că nu-l putea ajuta.

“În timp ce îi explicam că nu știu mi-a smuls poșeta pentru a fugi cu ea. În acel moment m-am ridicat pentru a opune rezistență și am ținut strâns geanta. Nu am reușit, m-am dezechilibrat și am căzut. Am căzut pe braț și m-am lovit la încheietură”, a mai spus Maria.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 15:30 când s-a întâmplat totul și nu se mai afla nimeni pe strada respectivă la acea oră.

“M-am ridicat și m-am dus imediat la familia pentru care lucrez în această perioadă. Eram disperată și plângeam. Au chemat ambulanța pentru a primi îngrijiri medicale. Acum sunt mai bine, dar va trebui să țin ghipsul la încheietură timp de o lună, așa mi-au spus la spital. În geantă aveam toate actele.

Sunt îngrijorată din această cauză. Mă aflu de puține săptămâni în Italia, iar la Livorno e prima oară când vin. Am lucrat la Lecce pentru puțin timp. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva”, a mai spus badanta de 60 de ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Contestații dure după alegerile de la PNL Diaspora: ”Cuplul Badea-Făgărășian, ”bădălăii” Diasporei?”

vechime în muncă

Mii de români și-au cumpărat vechime în muncă. Mulţi dintre ei au muncit la negru în străinătate