in

O româncă de 36 de ani și fiul ei de 6 ani, găsiți MORȚI într-o unitate Caritas din Velletri (Roma). Au murit intoxicați de o sobă cu gaze

O româncă în vârstă de 36 de ani și fiul ei de șase ani, oaspeții unei unități Caritas din Velletri (Roma), au fost găsiți morți în această dimineață, luni 14 decembrie.

La fața locului, poliția a emis ipoteza unei scurgeri de gaze. Conform celor reconstituite de anchetatori, românca și copilul erau oaspeți într-o cameră și aseară aprinseseră o sobă pentru încălzire, care s-ar fi stins în timpul nopții continuând să emane gaze.

Pompierii au intervenit în camera Caritas din parohia San Martino unde cei doi găsiseră ospitalitate, în așteptarea alocării unei clădiri rezidențiale publice, dar, din păcate, nu a mai fost nimic de făcut: personalul medical de la 118 nu a putut decât să înregistreze moartea.

Personalul secției de poliție Velletri investighează cauzele, iar anchetele de la Departamentul de criminalistică sunt în desfășurare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tânără italiancă de 25 de ani, și-a riscat viața și a salvat un român care voia să se sinucidă, a suferit un accident și a fost operată

George Simion, poezie după întâlnirea cu Iohannis: „Cu mândria-i rece mut sta suveranul…” VIDEO