in

Româncă de 43 de ani fuge de acasă cu fiica ei de 4 ani: localizată prin satelit și oprită în Toscana

O româncă de 43 de ani a decis să plece din casa în care locuia cu soțul ei, român și el, care, după spusele femeii, o bătea. Femeia și-a luat fiica de 4 ani, s-a urcat în mașină și a pornit spre România, profitând de momentul când soțul nu era acasă, în locuința lor din Montefusco (Avellino). Soțul a dat alarma, iar carabinierii au oprit-o pe femeie în Toscana, localizând-o prin satelit.

Robert Deleanu, consilier local la Massa: „Românii care vin aici nu se mai întorc în România”

În spatele deciziei româncei, rezidentă în Montefusco, se află presupuse rele tratamente, de a fugi cu fiica ei de 4 ani. Voia să ajungă în România. Evenimentele s-au petrecut duminică, 25 februarie, scrie Il Mattino. Femeia, în vârstă de 43 de ani, a fost urmărită de polițiști în Toscana, în provincia Arezzo, la bordul unui minivan care se îndrepta spre România. Căutările au fost începute în urma denunțului soțului, un conațional de 52 de ani, care după ce s-a întors la locuința din Montefusco nu și-a găsit soția și copilul, simțind intenția femeii.

După ce a început căutarea, polițiștii au dat de urma doamnei și fetiței. Femeia de 43 de ani audiată de carabinieri, și-a spus versiunea: a fost victima unor maltratări în familie. Acesta ar fi motivul evadării sale. Carabinierii companiei Mirabella Eclano au demarat investigații pentru a constata și a căuta orice confirmare în legătură cu cele relatate doamna. Între timp, femeia de 43 de ani și fiica ei au fost încredințate serviciilor sociale și au fost plasate într-o casă de familie din Toscana. Femeia a dost însă denunțată pentru sustragere de minori.

Succes colosal: Bucătar român din Italia, influencer alimentar cu 8,6 milioane de urmăritori pe TikTok

Militarii, după ce i-au ascultat povestea, i-au oferit sprijin maxim. Au fost demarate imediat cercetări pentru a se încerca reconstituirea contextului în care s-au petrecut evenimentele și a face lumină asupra unei aventuri care ar putea ascunde situații de rele tratamente.

Evenimentele s-au petrecut, așadar, duminica trecută. În jurul orei 3 dimineața, bărbatul de 52 de ani a sunat la 112. Acesta a alertat poliția raportând că soția sa a plecat, luând cu ea fetița de 4 ani. Bărbatul, care fusese plecat de câteva zile din casă, la întoarcere și-a imaginat planul soției sale: să fugă și să ajungă în România. Așa că imediat au început căutările.

După investigații rapide, carabinierii Companiei Mirabella Eclano au reușit să găsească numărul de înmatriculare și modelul mașinii la bordul căreia călătoreau femeia de 43 de ani și fiica ei mică. Militarii au încercat să contacteze șoferița de mai multe ori prin telefon, dar aceasta nu a răspuns la apelurile lor. În acel moment, a fost transmisă o cerere de localizare prin satelit care, împreună cu un efort fructuos de coordonare cu centrele de operațiuni ale carabinierilor, a făcut posibilă interceptarea vehiculului în provincia Arezzo. Datorită colaborării poliției locale, mașina a fost identificată și oprită. Femeia cu copilul a fost rugată să coboare. Ambele au fost apoi duse la cazarmă. Aici, românca a putut povestească versiunea ei,

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Anzio, muncitor român cu un ciocan pneumatic: podeaua s-a prăbușit și el a căzut în magazinul de dedesubt

Cuneo, o româncă a reclamat că a fost maltratată la brutăria unde lucra: „Patronul a aruncat cu aluat în mine”