in

Româncă din Catania, își caută fratele dispărut în urmă cu mai bine de o lună: ”Telefonul l-a uitat sau l-a lăsat intenționat la mine acasă…”

Georgeta Botacei, o româncă rezindentă la Catania, ne-a semnalat dispariția fratelui ei, de la care nu mai are nicio veste din data de 30 iunie. Bărbatul a plecat din casa ei, către Scordia, o comună din Provincia Catania, Sicilia, unde lucra la o fermă. Și-a lăsat telefonul, apoi a dispărut.

Femeia, originară din Buhuși, județul Bacău, acum rezidentă în Sicilia, a făcut apel către mai multe publicații, inclusiv la emisiunea ”Chi l’ha visto”, a făcut denunț autorităților, dar nu a primit nicio infomație.

Iată mesajul pe care ni l-a trimis și semnalmentele fratelui:

”Botancei Florin este fratele meu, are 43 ani, lucra la o fermă în Scordia. În 30 iunie a venit la mine în Catania. Am mâncat împreună la prânz, după care i-am pus în rucsacul care îl avea cu el câte ceva de mâncare. În jurul orei 17-17.30 a ieșit, mergând spre autogară pentru a întâlni o persoană care îl ducea la fermă. Telefonul l-a uitat sau l-a lăsat intenționat la mine acasă. Nu a ajuns la autogara și nu am nici o veste despre el…”

Semnalmente: înălțime 1.75, 70kg, îmbrpcat cu pantaloni negri, tricou negru, șapcă albă. Par negru, ochi căprui.”

Toți cei care pot da informații despre acest caz sunt rugați să o contacteze pe Georgeta Botacei la profilul de Facebook (AICI – https://www.facebook.com/bgeorgeta)…sau să anunțe la primul post de poliție sau carabinieri.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Doi preoți români din Italia au fost decorați de președintele Iohannis cu Ordinul Național “Pentru Merit” în grad de Cavaler

Reggio Emilia, un deținut român și-a dat foc la celulă și a bătut nu mai puțin de patru gardieni