in

Româncă, îngrijitoare la Pordenone, ucisă pe trecerea de pietoni, șoferița condamnată cu suspendare

Româncă, îngrijitoare la Pordenone, în Italia, ucisă pe trecerea de pietoni. Era întuneric și ploua torențial în acel 21 ianuarie 2021, când îngrijitoarea de origine română Maria Ianos, în vârstă de 53 de ani, a traversat Via Roveredo din Pordenone, ieșind de pe trecerea de pietoni. Femeia era îmbrăcată în negru. Aflată la volanul unui Citroen C3, Laura Segato, 40 de ani, din Pordenone, nu a văzut-o și a lovit-o. Era ora 21.00.

>>> Tragedie la Brescia: Chiara Danieli, campioană la karate, moare la 21 de ani de o boală necunoscută

Româncă, îngrijitoare la Pordenone, ucisă pe trecerea de pietoni

Îngrijitoarea a fost aruncată pe banda opusă și a fost călcată pe asfalt de un alt vehicul, care nu a fost identificat. Femeia de 40 de ani din Pordenone a oprit și astfel a descoperit că a lovit o persoană. Ea a mobilizat imediat ajutoarele și s-a plasat în mijlocul carosabilului pentru a împiedica alte vehicule să treacă peste cadavru.

O a doua șoferiță s-a autodenunțat a doua zi, declarând că în acel moment conducea pe sensul opus, dar nu există dovezi care să o lege de moartea îngrijitoarei.

Luni, 8 mai, Laura Segato, asistată de avocata Lorenza Giorgia Petracco, a pledat pentru o pedeapsă de 10 luni și 20 de zile de închisoare, cu suspendare, pentru ipoteza de omor rutier. Judecătorul a recunoscut culpa contributivă a victimei și a recunoscut că inculpata s-a pus imediat la dispoziție, dând dovadă de o mare cooperare cu anchetatorii.

Membrilor familiei victimei, asistați de avocatul Christian Vannucchi, li s-a făcut o ofertă financiară mare din partea companiei de asigurări pentru a-i despăgubi pentru pagubele suferite.

surse: Messaggero Veneto (gelocal.it)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Români care s-au săturat de viața în străinătate

Români care s-au săturat de viața în străinătate: «Am pierdut anii, banii nu-i înlocuiesc»

Deputatul diaspora Valentin Făgărăşian atac

Deputatul PNL de diaspora Valentin Făgărăşian, atac dur la AUR: ”Au devenit promotorii violenţei și manipulării”