Menu
in

Viterbo, româncă bătută până la moarte de soț pentru că nu-i făcuse de mâncare

Româncă bătută pentru că nu a făcut de mâncare. Un român din Italia şi-a bătut atât de crunt soţia pentru că s-a întorsc acasă şi nu a găsit prânzul pregătit, încât femeia a fugit 7 kilometri pe câmp pentru a scăpa de furia bărbatului şi pentru a-l denunţa.

Românca a fugit 7 kilometri desculţă pe câmpurile agricole din localitatea italiană Mezzano, provincia Viterbo din Lazio, pentru a scăpa din mâinile bărbatului. Acesta o bătuse după ce s-a întors acasă pentru a lua masa de prânz şi nu a găsit nimic pregătit.

Italia, româncă bătută fără milă, se afla la cumpărături într-un supermarket. ”A leșinat după al doilea pumn și nu-și mai amintește nimic”

„Doamna, după ce a mers 7 kilometri pe jos fără încălţăminte, a ajuns la noi cu ajutorul unui şofer căruia i-a cerut să o aducă cu maşina”, a povestit, pentru ziarul Corriere di Viterbo, comandantul carabinierilor din localitatea Farnese, situată în aceeaşi provincie, relatează Adevărul.

Dramaticul episod s-a petrecut în dimineaţa zilei de joi, 13 ianuarie 2022. „Era plină de sânge, avea obrazul umflat şi hainele rupte. Ne-a cerut ajutor, spunându-ne că, cu câteva ore înainte, fusese bătută de soţ. Bărbatul se întorsese acasă de la muncă la 11,30 şi s-a înfuriat pentru că ea nu gătise încă prânzul. La un moment dat, femeia a reuşit să sune la 112, dar soţul i-a smuls telefonul din mână şi l-a aruncat în focul şemineului”, a mai relatat carabinierul.

Româncă bătută pentru că nu făcuse de mâncare. Zece ani de violenţă

Din cele povestite de femeie reiese că aceste violenţe se petreceau de circa zece ani, de când s-au căsătorit, dar nu l-a denunţat niciodată. „Cei doi copii, un băiat de 11 ani şi o fată de 15 ani, nu se întorseseră încă de la şcoală, iar ea a fugit înainte ca aceştia să ajungă acasă. De teamă să nu fie bătută din nou, când a ieşit din casă, femeia a luat cu ea şi un cuţit, iar bărbatul a pus mâna şi el pe un cuţit şi a început să o urmărească, dar după puţin timp s-a întors în locuinţă”, a adăugat militarul italian.

La sosirea carabinierilor la casa familiei de români, situată pe un teren agricol izolat deţinut de un antreprenor italian pentru care românii lucrau, bărbatul le-a spus acestora: „Eu de aici nu mă mişc, faceţi un abuz”.

„Totul în faţa copiilor, care erau dezorientaţi. Eram în cinci şi nu am reuşit să-i punem cătuşele, fiindcă opunea rezistenţă pasivă până când unul dintre copii nu a urcat în maşină împreună cu el.

Nu se mai poate apropia de soţie şi copii

Oamenii legii au găsit în locuinţa românilor, şi o puşcă de vânătoare cu cinci cartuşe de calibrul 16, pentru care bărbatul nu deţinea permis. Soţul violent a ajuns în faţa unui judecător în cursul zilei de duminică, 16 ianuarie, şi a primit interdicţie de a se mai apropia de soţie şi copii.

Angajatorul celor doi soţi a pus la dispoziţia româncei şi a celor doi minori un apartament aflat la circa 30 de kilometri distanţă, în timp ce bărbatul a rămas în casa de pe terenul agricol deţinut de antreprenorul italian, fiind monitorizat cu ajutorul unei brăţări electronice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version