in

Româncă jefuită de doi cetățeni italieni la Parma: „Aveam nevoie de bani pentru droguri”


Poliția de Stat din Parma a anunțat că a denunțat doi cetățeni italieni, pentru tâlhărie calificată. Cei doi au fost semnalați și pentru consum de droguri.

Operatorii Poliției de Stat au intervenit la începutul după-amiezii de 6 aprilie 2021, de-a lungul străzii Baganza, la Parma, pentru a ajuta o femeie jefuită de poșetă.

La fața locului, patrulele au luat legătura cu victima, o cetățeană română născută în 1956, care a raportat că, în timp ce călătorea pe strada Baganza pe bicicletă, a fost abordată de o mașină, condusă de o femeie și cu un bărbat pasager în față. pasagerul pretinzând că cere informații.

Câteva clipe mai târziu, bărbatul a smuls brusc geanta femeii, ținută în coșul bicicletei. Femeia a încercat cu toată puterea să țină de geantă, dar a fost trântită la pământ.

Mașina unui rezident din Parma a trecut și ea și, după ce a observat acest lucru, a reușit să comunice numărul de înmatriculare al vehiculului condus de infractori la linia de urgență 113 înainte de a interveni în ajutorul victimei.

Căutările vehiculului de către poliție au continuat până la ora 16.30, când mașina a fost identificată și blocată în Stradella di Collecchio.

Aici operatorii au procedat la verificarea ocupanților vehiculului, un bărbat și o femeie de 36 și respectiv 31 de ani, căsătoriți, care au recunoscut gestul și s-au justificat referindu-se la necesitatea banilor pentru consumul de droguri.

La percheziție s-au găsit droguri asupra lor.

Cei doi au fost denunțați pentru tâlhărie calificată.

Aceștia au fost, de asemenea, sancționați pentru consumul de droguri și pentru refuzul femeii de a fi supus testelor menite să-i verifice starea de alterare în timp ce conducea vehiculul. În același timp, autoturismul a fost, de asemenea, sechestrat administrativ în scopul confiscării, comunică poliția de stat într-un comunicat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ceremonie de decorare a șefilor bisericilor române ortodoxe și adventiste din Italia, distincții înmânate de ministrul Aurescu

Șoc la Palermo, arestat pentru VIOL neuropsihiatrul Marcello Grasso, fratele fostului președinte al Senatului Italiei