in

Șoc la Palermo, arestat pentru VIOL neuropsihiatrul Marcello Grasso, fratele fostului președinte al Senatului Italiei


Neuropsihiatrul Marcello Grasso, în vârstă de 70 de ani, fratele fostului președinte al Senatului și fostul procuror național anti-mafia Pietro Grasso, unul dintre cei mai cunoscuți și respectați medici din Palermo, a fost arestat sub acuzația de violență sexuală.

Acuzațiile vin de la o pacientă. Un mandat de arestare în închisoare i-a fost trimis de anchetatorii echipei mobile pe 30 martie.

Acest lucru a fost confirmat de avocatul Vincenzo Lo Re, avocat al medicului care folosește teatrul pentru a face terapie cu pacienții săi, potrivit Il Giornale di Sicilia.

Apărarea, încredințată avocatului Vincenzo Lo Re, a început deja investigațiile sale și au fost audiați unii foști pacienți. „Apare portretul unui medic ireproșabil”, spune Lo Re.

Milano, tânără de 19 ani, salvată de un român, a pus pe fugă un bărbat ce încercase să o violeze pe fată

Ordinul de arestare preventivă în închisoare a fost semnat de judecătorul de instrucție Clelia Maltese care a acceptat cererea făcută de grupul anti-violență al Parchetului din Palermo coordonat de adjunctul Laura Vaccaro. Acuzația împotriva medicului este de „violență sexuală agravată”.

Ancheta a început cu plângerea pacientei și se învârte în jurul metodei neuropsihiatrului care folosește teatrul ca terapie. Femeia a spus că purta un costum de teatru burlesc în cabinetul medicului unde ar fi avut loc abuzurile.

Anchetatorii echipei mobile, după plângere, au plasat și o cameră în cabinetul profesionistului și cheamă acum foști pacienți să caute dovezi.

“Doctorul Grasso – subliniază avocatul său – a lucrat timp de 40 de ani în facilități publice și apoi în mod privat și niciodată un pacient nu s-a plâns de nimic.”.

Româncă jefuită de doi cetățeni italieni la Parma: „Aveam nevoie de bani pentru droguri”

Lista zonelor de risc a fost actualizată joi, Italia rămâne pe această listă: test negativ și carantină