in

Români specializaţi ȋn trafic de droguri

Carabinierii din Vicenza au oprit pe 25 februarie un BMW suspect şi i-au capturat pe cei doi ocupanţi, după o scurtă urmărire pe jos. Au fost prinşi un albanez şi un român. Erion C., albanez de 26 de ani, cu antecedente pentru droguri şi jaf, şi românul Alin N. G., de 25 de ani, rezident ȋn provincia Vicenza, fără antecedente penale, au fost arestaţi pentru deţinere de stupefiante şi port şi deţinere abuzivă de arme.
In maşină aveau jumătate de kilogram de cocaină, un cuţit, un pistol cu aer comprimat, un baston şi un spray cu gaz iritant. La percheziţia locuinţelor lor s-au găsit un pistol semi-automat de calibrul 7,65 cu numărul de ȋnregistrare şters, un pistol-mitralieră Scorpion, cu 52 de cartuşe şi două ȋncărcătoare, şi un baston electric cu descărcări de 15.000 de volţi.

Pe 2 martie, carabinierii din Reggio Calabria i-au arestat pe Darie Cristian M., 25 de ani, cu antecedente penale, şi pe Rareş R., 22 de ani, cu acuzaţia de deţinere de substanţe stupefiante ȋn scopul traficării.

Militarii, angajaţi ȋntr-un serviciu de patrulare ȋn centrul oraşului, au procedat la un control de rutină al unui Volkswagen Polo oprit ȋn foarte centrala Piazza Garibaldi. In maşină, sub un scaun, carabinierii au găsit un pachet complet sigilat cu folie din aluminiu care conţinea circa 250 de grame de haşiş.

In luna februarie, alţi doi români rezidenţi la Civita Castellana au fost arestaţi pentru deţinere de substanţe stupefiante ȋn scopul traficării, fiind găsiţi ȋn posesia a peste două kilograme de haşiş şi a aproape 200 de grame de cocaină.

Pe 5 martie, A.A.B., un român de 23 ani rezident la Faenza (provincia Ravenna) a fost arestat de carabinieri la Bologna cu acuzaţia de deţinere de droguri pentru trafic. Asupra lui au fost găsite 7 grame de ketamină şi un pistol-mitralieră Scorpion, cu 52 de cartuşe şi două ȋncărcătoare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fonduri Europene/ Regiunea Molise caută parteneri ȋn România

Diplomă fără diplomaţie