in

Cremona, români prinși cu o dubă plină cu țiglă furată. Ce le-a atras atenția carabinierilor

 Știri Italia – Români prinși cu țiglă furată – Vehiculul a fost oprit de-a lungul drumului provincial 1 în provincia Cremona: era plin de material de construcții.

Români prinși cu țiglă furată

În ultimele zile, militarii companiei din Crema, în timp ce se aflau pe teritoriul Spino D’Adda (Cremona), au observat o dubă care mergea pe drumul provincial vizibil prea încărcată; au decis apoi să o oprească pentru un control .

Unul dintre ocupanți fuge

În timp ce militarii procedau la control, realizând că epilogul va fi însoțirea la cazarmă pentru investigații ulterioare, unul dintre ocupanți, un cetățean român în vârstă de 29 de ani, a fugit pe câmp.

Ceilalți doi ocupanți ai autovehiculului, doi cetățeni români, unul în vârstă de 63 de ani și celălalt de 52 de ani , au fost imediat blocați , evitându-se astfel și fuga lor, scrie primacremona.it.

Surpriză: dubă și bunuri furate de pe un șantier

În urma inspectării dubei, militarii au găsit aproximativ 600 de țigle de acoperiș și 30 de containere cu produse de finisare a construcțiilor pe care cercetările ulterioare au permis depistarea unui furt comis la un șantier din zonă. Nu numai atât: și duba a fost furata de cei trei barbati .

Duba și tot materialul de construcție recuperat au fost returnate proprietarului de drept. Cei trei cetateni români au fost denunțați pentru tăinuire.

Familie de români din Taranto arestată, avea în casă un adevărat depozit de bunuri furate, valoare peste 15.000 de euro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sondaj electoral în Italia: coaliția de centru-dreapta aproape de 50%

Forlì-Cesena, tânără de 22 de ani moare în somn: atac de cord