Menu
in

Rovereto, și-a cumpărat un BMW S5 cu un cec fals, româncă condamnată la un an de închisoare pentru înșelătorie

O italiancă a vrut să-și vândă mașina, model BMW S5, și a decis să pună un anunț pe portalul Subito.it la prețul de 16 mii de euro. Printre numeroasele apeluri care au urmat, cel al Cristinei Oana Popescu, o româncă rezidentă în zonă, părea cel mai interesant. S-a înșelat, pentru că ce a urmat nu a fost deloc plăcut. Românca a înșelat-o, dar totodată a fost condamnată la închisoare.

La începutul tranzacției, românca a precizat vânzătoarei că mașina va lua ruta unei țări est-europene, fapt care nu a creat nicio problemă. După ce a fost de acord cu prețul, fata a ajuns la Trento pentru a testa mașina și apoi la Rovereto pentru a încheia tranzacția. În ciuda faptului că proprietara a cerut o metodă de plată sigură, Popescu i-a dat un cec poștal.

Proprietara mașinii, după ce a cerut băncii sale informații despre valabilitatea cecului și a fost asigurată că cecul părea în siguranță, a decis să încheie înțelegerea cu românca. După câteva zile, însă, aceeași bancă care a asigurat-o de valabilitate, a informat-o că cecul era descoperit în totalitate.

După ce a dat-o în judecată pe româncă pentru fraudă, aceasta s-a apărat spunând că are probleme cu contul ei curent. Cu toate acestea, judecătorul nu a crezut-o și a condamnat-o la  un an de închisoare și o amendă de 400 de euro în plus față de plata a 20 de mii de euro pentru mașină.

Potenza, bătrân de 70 de ani, acceptă compania a două false îngrijitoare, cât pe ce să fie jefuit

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version