in

Rovigo, accident soldat cu două victime, șoferul a dat vina pe colegul mort că se afla la volan, cercetat pentru ucidere din culpă

Un român de 27 de ani din Italia este cercetat pentru ucidere din culpă după ce s-a descoperit că el s-ar fi aflat la volanul BMW-ului care a spulberat un Fiat Punto, în data de 20 septembrie, pe un drum din Canaro, provincia Rovigo.

Citiți aici despre accident:

Tânărul i-a mințit însă pe anchetatori și le-a spus că Nicolae Sîrbu, un român de 54 de ani rezident în Canaro, care a pierit strivit în impact, era la volan. Ambele mașini implicate în accident au luat foc în impact.

Tânărul de 27 de ani a scăpat nevătămat din accident și le-a spus anchetatorilor că altcineva se afla la volanul BMW-ului. Nicolae Sîrbu era în mașină cu un tânăr de 27 de ani, care a ieșit în mod miraculos nevătămat din fiarele contorsionate ale BMW-ului. După accident, tânărul a considerat potrivit să spună carabinierilor că prietenul său care a murit în urma impactului conducea vehiculul, scrie rovigoindiretta.it., citat de observatornews.ro.

Adevărul a ieșit la iveală după mai multe investigații făcute de anchetatori cu privire la cauzele accidentului. În impactul din 20 septembrie a murit și șoferul din Fiat, un italian de 56 de ani.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, numărul infecţiilor a atins nivelul din primăvară. Ministrul Speranza: «Pregătim restricţii noi»

Țară bananieră. Șeful de la Spălarea Banilor, fost șef la secrete de stat, și-a falsificat toate diplomele de studii. A fost arestat