in

Salerno, fetița nou-născută aruncată de la etaj de părinți, localnicii sunt șocați: ”Trăim un episod aproape de necrezut”

În urmă cu două zile, un eveniment oribil a șocat întreaga comunitate din Roccapiemonte, o comună din Salerno, regiunea Campania, Italia. Un cuplu a fost arestat pentru crimă, fiind acuzat că și-a omorât fetița nou-născută. Copila a fost aruncată de la etaj, la scurt timp după ce a fost adusă pe lume.

Părinții acuzați de crimă mai au un fiu, în vârstă de 17 ani, care a fost încredințat bunicilor lui. Cei doi soți au fost arestați pentru omor.

Un localnic a fost cel care a alertat poliția după ce a găsit trupul firav și însângerat al bebelușei. Copila zăcea fără suflare lângă un gard viu, care delimitează un parc din Via Roma. Micuța avea cordonul ombilical încă atașat și o rană la cap, care i-ar fi fost fatală.

Carabinerii au declanșat imediat o anchetă și, în urma verificărilor, cea mai acreditată ipoteză este că fetița a fost aruncată de la geam, de la etajul al doilea al unei clădiri din vecinătate.

Potrivit publicației observatornews.ro, care citează presa italiană, principalii suspecți ai oribilei crime sunt chiar părinții fetiței: un bărbat de 47 de ani și soția lui, în vârstă de 42 de ani. Cei doi au fost identificați și arestați pentru crimă, la scurt timp după descoperirea cadavrului.

În momentul reținerii, niciunul dintre ei nu a spus nimic. El a fost dus la închisoare, iar ea se află sub pază strictă, la spital. Până la această oră, nimeni nu știe motivul gestului celor doi soți. Aceștia mai au un fiu, în vârstă de 17 ani, care a fost încredințat bunicilor lui.

„Trăim un episod aproape de necrezut. Un bebeluș de câteva ore a fost găsit fără viață într-un parc. Sunt amărât, șocat, dar convins că poliția care a intervenit rapid va afla adevărul, urmărind cine a comis această crimă”, a declarat Carmine Pagano, primarul din Roccapiemonte.

Ieri, întreaga comunitate din Roccapiemonte a ținut un moment de reculegere, iar steagurile au fost coborâte în bernă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/tanara-de-24-de-ani-data-disparuta-dupa-ce-a-plecat-la-munca-in-austria/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Apel către președinții partidelor din România: ”În diaspora există mulți oameni foarte bine pregătiți!”

Mădălina Ghenea, apariție senzațională la Venezia: „Arată ca o sirenă, cu o rochie princiară”