in

Salerno, hărțuită de ani de zile și în final înjunghiată de un italian de 64 de ani, româncă în stare gravă la spital

O româncă din Salerno, regiunea Campania, a fost înjunghiată în inimă, cu un cuțit de măcelar, de fostul său iubit. Femeia de 38 de ani este în stare gravă după ce a fost atacată luni după-amiază pe o stradă din oraș.

Potrivit La Stampa, bărbatul, un italian în vârstă de 64 de ani, a urmărit-o pe femeie, în trafic, iar la un moment dat i-a blocat maşina. A coborât din autoturismul său, a mers la femeie, a înjunghiat-o cu un cuțit cu lamă de 35 de centimetri și apoi s-a întors în mașina sa și s-a baricadat acolo.

Românca a reuşit să coboare din maşină, însă s-a prăbuşit într-o baltă de sânge. Ea a primit ajutor medical din partea unui militar aflat în timpul liber, iar restul martorilor au sunat la poliție. Victima a fost transportată de urgență la spital și operată, dar medicii spun că starea ei este foarte gravă și șansele de supraviețuire sunt reduse.

Potrivit aceleiași surse, italianul o hărţuia de mai mulţi ani pe româncă, iar în anul 2014 chiar a avut interdicţie de a se apropia de o altă femeie pe care a bătut-o.

Napoli, româncă de 19 ani, înjunghiată și abandonată în fața spitalului Cardarelli, starea ei este gravă

Cosenza, româncă de 45 de ani, înjunghiată în piept de soțul bătrânei pe care o îngrijea