in

Scandal în Italia: rapperul român OG Eastbull, foto pe Instagram într-o mașină a poliției, făcând semne obscene

Rapperul Alfred Hodor, cunoscut ca OG Eastbull, născut în Germania din părinți români și crescut în Italia, la Roma, în cartierul Due Ponti a scandalizat presa din Italia după ce a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apărea într-o mașină de poliție, făcând gesturi obscene, la care a adăugat un comentariu: „maresciallo, è finita la droga” (plutoniere, s-au terminat drogurile, n.r.)

”Prin gestul lui, rar poți atinge un asemenea nivel de degradare, ca să nu mai vorbim de nivelul muzical”, au comentat jurnaliștii de la ”Libero”. Cu toate astea, pe contul său de Instagram, rapperul româno-italian a primit peste 25.000 de aprecieri și sute de comentarii.

Jurnaliștii italieni au făcut comentarii nefavorabile despre ultimul single al lui OG, ”Posto di blocco”: ”Cine știe, poate că unele minți luminate vor propune melodia pentru Festivalul Sanremo 2020.”

OG Eastbull a făcut parte până acum din două grupuri, BPR SQVAD și Golani. Numele său de artă indică originea lui: OG reprezintă Original Golani (italienilor li se explică ce înseamnă: “delincvenți”, “băieții răi”), Eastbull înseamnă “taur din est”.

A ajuns la o audiență largă cu single-ul “Il Ballo del Blocco” (dansul blocului), 2,7 milioane de vizualizări pe Youtube, împreună cu binecunoscutul Achille Lauro și produs de Boss Dom, care a fost mult timp în acord cu rapperul crescut la “Due Ponti”. Videoclipul este regizat de Cosmiclatte, iar în interior sunt figuri precum Vrăjitorul blocului, BPR SQVAD, Golani, Tiger Tommy, Dogslife și mulți alții.

Artistul, înainte de acest single, a publicat „Bam Margera“, un cântec norocos care a adunat aproape un milion de vizualizări pe YouTube și „Mamma“, produs de Sick Luke, nume legat de Dark Polo Gang.

Cel mai de succes single al lui OG Eastbull este „Bella Giornata” (“O zi frumoasă”) cu Wizard of Mage și Alex Sosa, care a ajuns acum la peste 17 milioane de vizionări pe YouTube!

OG EASTBULL, rapperul româno-italian, ultimul single are peste 10 milioane de vizionări pe Youtube

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul muncii: «Vrem să aducem români din străinătate, nu pakistanezi. Avem o bursă a locurilor de muncă în Italia şi Spania»

Salerno, hărțuită de ani de zile și în final înjunghiată de un italian de 64 de ani, româncă în stare gravă la spital