in

Salerno, nou-născut găsit mort într-o valiză, în locuința unei îngrijitoare, femeia s-a prezentat la spital cu hemoragie abundentă

Un nou-născut a fost găsit mort într-o valiză în localitatea Vallo della Lucania, lângă Salerno, în provincia Campania, sudul Italiei . Descoperirea macabră a fost făcută de carabinieri în locuința unei femei de 30 de ani, o îngrijitoare din Republica Moldova, scrie leggo.it. 

Femeia s-a prezentat la spitalul „San Luca” din Vallo della Lucania cu o hemoragie abundentă. După ce a fost preluată de personalul medical, a fost avertizată prompt și poliția. Copilul s-ar fi născut acasă: după tăierea cordonului ombilical, femeia ar fi abandonat copilul acasă înainte de a solicita ajutor. Autopsia pe corpul nou-născutului ar putea avea loc deja în următoarele ore.

Despre cele întâmplate anchetează poliția locală, care efectuează toate investigațiile. În timpul inspecției carabinierilor, copilul a fost găsit într-o valiză. Parchetul din Vallo della Lucania a ordonat o autopsie pe corpul copilului în următoarele ore, pentru a se clarifica dacă copilul s-a născut mort sau a murit după naștere. 

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ