in

Salerno, român beat, evadat din arestul la domiciliu, sare la bătaie la carabinieri și personalul sanitar

Salerno, român beat, evadat din arestul la domiciliu, sare la bătaie la carabinieri și personalul sanitar.

A evadat din arestul la domiciliu și, fiind sub influența alcoolului, a căzut și s-a rănit. Nu s-a oprit însă, iar la venirea personalului sanitar i-a atacat pe medici și apoi pe carabinieri. S-a întâmplat duminică după-amiază în Pisciotta, o comună din provincia Salerno, regiunea Campania, scrie ottopagine.it.

Salerno, român beat, evadat din arestul la domiciliu

Bărbatul, originar din România, aflat într-o evidentă stare de ebrietate, a căzut la pământ pe stradă. Deoarece s-a rănit, a avut nevoie de serviciile de urgență 118. Acestea s-au deplasat la fața locului în urma sesizării unor persoane prezente.

Carabinierii au ajuns și ei la fața locului și l-au identificat pe bărbat, care era deja cunoscut de poliție, deoarece se afla în arest la domiciliu pentru amenințare și șantaj.

Bandă de români destructurată la Milano: 11 jafuri, 75 de mașini furate, pradă de UN MILION de euro

Românul a început mai întâi să-i înjure pe cei trei salvatori și apoi i-a atacat pe carabinierii chemați la fața locului de către trecători. Polițiștii au fost nevoiți să solicite asistență medicală.

Bărbatul se află în prezent în arest la domiciliu din ordinul Tribunalului din Vallo della Lucania și a fost arestat din nou pentru evaziune și opunere de rezistență la un funcționar public.

În luna martie, el fusese implicat într-un episod de agresiune și amenințare împotriva unei tinere barmanițe pe care o ținuse ostatică într-un bar din Caprioli, un cătun din Pisciotta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Accident tragic în Sicilia

Accident tragic în Sicilia, român de 24 de ani moare în seara de Înviere

Români cu cocaină arestați la Ravenna

Doi români, arestați la Ravenna cu peste 20 de kg de cocaină