in

Salerno, un român beat și violent a distrus în fața polițiștilor interfonul prefecturii, își pierduse actele și voia altele noi

Salerno, un român beat și violent a distrus în fața polițiștilor interfonul prefecturii. Își pierduse documentele și dorea să raporteze imediat acest lucru pentru a cere altele noi.
Chiar dacă birourile secției de poliție erau închise. Chiar dacă, pe timp de noapte, polițiștii intervin doar pentru incidente grave care implică securitatea sau ordinea publică. Dar el, un român din Salerno (Campania), nu a vrut să asculte de rațiune, scrie ilmattino.it.

Citiți și: Scandal uriaș în Italia, o doctoriță româncă a recunoscut că a vaccinat „fals” sute de oameni, între care și campioana la tenis Camila Giorgi

Salerno, un român beat și violent a distrus în fața polițiștilor interfonul prefecturii

Nepăsându-i de nimeni și de nimic, a deconectat și distrus interfonul secției de poliție. A fost extrem de violent. Atât de mult încât ofițerii de serviciu au cerut ajutorul unei patrule și l-au oprit pe bărbat, care s-a agitat, aruncându-se împotriva ușii principale a clădirii și care găzduiește și prefectura.

Bărbatul a fost astfel oprit de polițiști, identificat și, de asemenea, inculpat. Pentru documentele sale, însă, va trebui să revină într-o altă zi, când birourile sunt deschise. Cu siguranță că bărbatul era puțin alterat, poate de alcool, dar încălcase regulile de intrare într-o instituție de poliție și gestul său nu putea trece neobservat.

Situația sa, care este în prezent analizată de autoritățile judiciare, s-ar putea înrăutăți, inclusiv în virtutea acuzațiilor care i se aduc și a descrierii faptelor așa cum au fost raportate judecătorului, care va trebui să evalueze comportamentul său și să ia deciziile corespunzătoare.

De asemenea, trebuie să se țină cont de trecutul și de poziția sa juridică. Între timp, interfonul a fost reparat și reactivat cu promptitudine pentru a răspunde în mod concret nevoilor reale ale cetățenilor aflați în dificultate și care solicită ajutor pentru siguranța lor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
roman moare subit de Revelion la Brescia

Brescia, român moare subit de Revelion, pe balconul casei. „Atac de cord”

Italia, o fată de 17 ani și-a sugrumat mama, apoi a sunat la 112: „S-a sinucis”