in

Italia, o fată de 17 ani și-a sugrumat mama, apoi a sunat la 112: „S-a sinucis”

Și-a sugrumat mama, apoi a declarat că aceasta s-a sinucis. Oroare la Bagheria, în Sicilia, unde Teresa Spanò a fost ucisă de fiica ei de 17 ani: „Am sugrumat-o”
Fiica de 17 ani a fost cea care a ucis-o pe 1 ianuarie pe femeia de 55 de ani găsită moartă acasă în Bagheria, în zona Palermo. Tânăra a mărturisit anchetatorilor că și-a sugrumat mama, în timp ce se certau.

>>> Italia, și-a ucis soția apoi a folosit sângele ei pentru a scrie ”love”, condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ

Și-a sugrumat mama

Alarma a fost declanșată în 2 ianuarie, când 112 a fost solicitat să intervină. Tânăra a fost cea care i-a alertat pe salvatori în jurul orei 8 dimineața, după ce a vegheat timp de câteva ore corpul mamei sale.

Inițial, a vorbit despre sinucidere

Când polițiștii au pătruns în casă cu ajutorul pompierilor, au găsit cadavrul femeii întins pe podea. Personalul medical nu a putut să nu confirme decesul acestuia. Anchetatorii au interogat imediat fiica victimei, în vârstă de 17 ani, care a fost apoi dusă la secția de poliție. Inițial, versiunea sa a vorbit despre sinuciderea unei mame și despre presupusele pastile luate de femei pentru a-și lua viața, scrie fanpage.it.

La câteva ore după, vestea arestării. Parchetul pentru minori a arestat-o pe fiica de șaptesprezece ani, sub acuzația de omor. Fata a mărturisit fapta în fața procurorului, explicând că și-a sugrumat mama în timpul nopții, după o ceartă.

Teresa Spanò, 55 de ani, a lucrat ca învățătoare într-o școală primară din Casteldaccia. Agenților secției de poliție Bagheria li s-au alăturat colegii de la brigada mobilă Palermo când s-a înțeles că nu este vorba despre un accident. Bănuiala a căzut imediat asupra fetei care, în timpul interogatoriului, a reconstituit fazele teribile ale crimei, mărturisind totul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]
Salerno român beat violent

Salerno, un român beat și violent a distrus în fața polițiștilor interfonul prefecturii, își pierduse actele și voia altele noi

Bucătăria italiană votată cea mai bună

Bucătăria italiană a fost votată drept cea mai bună din lume! Iată cele mai apreciate restaurante din Peninsulă