in

Saluzzo, muncitor român de 52 de ani cade de pe schelă de la 8 metri înălțime și moare

Accidentul de muncă a avut loc joi după-amiaza la Saluzzo (Cuneo). Bărbatul, rezident în Moretta, Bărbatul a căzut de pe o schelă înaltă de 8 metri în timp ce efectua o operațiune preliminară de îndepărtare a panourilor de azbest de pe acoperișul unui depozit, relatează La Repubblica. Muncitorul a murit pe loc. Lasă în urmă soția și doi copii mici.

Cade de la 10 metri, muncitor român moare după un accident la muncă la Brescia

Un muncitor în vârstă de 52 de ani, Ilie Boboescu, de naționalitate română, cu domiciliul în Moretta, este victima tragicului accident de muncă petrecut joi, 13 iunie, pe un șantier de la ferma agricolă Pelazza, în catunul Bronda din Saluzzo.

Bărbatul era angajat al unei firme din Piasco, specializată în demontarea azbestului, relatează La Stampa. A murit în urma rănilor suferite când a căzut de pe schela montată la depozit. Potrivit primelor informații primite de la fața locului, muncitorul lucra la instalarea dispozitivelor de siguranță necesare efectuării intervențiilor ulterioare de îndepărtare a azbestului de pe acoperiș, când acesta a căzut la pământ.

Șofer român de camion, mort în accidentul din Peschiera del Garda. Costel Blănaru avea 53 de ani

Din păcate, asistența oferită de Serviciul Regional de Urgență 118 a fost inutilă. La fața locului s-au deplasat militari ai Companiei locale de Carabinieri și oficialii Spresal, serviciul de prevenire a accidentelor al ASL Cn1. Le va reveni acestora să efectueze cercetările necesare pentru a stabili dinamica exactă a tragicului eveniment care a costat viața lucrătorului. Parchetul Cuneo a dispus efectuarea autopsiei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Tornadă violentă în Italia: case descoperite și camioane răsturnate

Georgian Cîmpeanu, campionul român din Italia, vorbește despre relația sa cu celebra Elisabetta Canalis: «Diferența de vârstă nu este o problemă»