in

San Remo, româncă violentă, a sărit cu cuțitul la gâtul unui patron de restaurant, arestată preventiv

O româncă de 33 de ani, din Italia, a fost arestată preventiv, după ce a atacat cu cuţitul patronul unui local din Sanremo. Aflată în local, românca a început să dezvolte un comportament nepotrivit, moment în care patronul localului a intervenit şi i-a solicitat să părăsească incinta.

Conform presei italiene, citate de observator.tv, între româncă şi bărbatul respectiv a izbucnit un conflict şi s-au aruncat cuvinte grele de o parte şi de cealaltă. În cele din urmă, românca a plecat, dar, după câteva minute, a revenit în local cu un cuţit de bucătarie.

A sărit să-l înjunghie pe patron în zona gâtului. Din fericire, bărbatul a reuşit să eschiveze lovitura şi a suferit răni uşoare la nivelul braţului. Românca a fugit, iar cum în zonă nu sunt camere de supraveghere, a fost identificată cu greu de poliţişti în baza mărturiilor celor prezenţi în local la momentul respectiv.

Dusă în faţa magistraţilor, românca nu a reuşit să-i impresioneze cu justificările prezentate şi a primit mandat de arestare preventivă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Un deținut din Botoșani a încercat să facă țuică în celulă. A fost dat de gol de mirosul fructelor fermentate

Atentat în Sicilia, mașina unui român a fost incendiată noaptea la Canicattì