in

Sanremo, doi români prinși în flagrant la furat. Ce au găsit carabinierii în rucsacul lor

Doi români, de 30 și 46 de ani, au fost arestați de carabinierii din Sanremo. Cei doi, fără domiciliu stabil și deja cunoscuți de forțele de ordine, au fost prinși în flagrant, după ce au jefuit câteva supermarketuri din localitate.

Cei doi au fost opriți de carabinieri la ieșirea din parcarea Coop din zona Foce, în timp ce încercau să se îndepărteze cu un scuter.

Militarii au observat imediat un rucsac mare pe umerii pasagerului. În interior au fost găsite tot felul de băuturi și produse alimentare (brânzeturi, cârnați, gemuri, ton) pentru o valoare totală de aproximativ 600 de euro.

De la unele articole, cei doi hoți au scos etichetele antifurt, folosind un cuțit multifuncțional pus sub sechestru.

Cercetările imediate efectuate de militari au permis să se constate că, pe lângă operațiunea comercială menționată, cei doi bărbați au jefuit și un supermarket Carrefour din Corso Marconi și un Conad din Via Pietro Agosti.

Toate mărfurile au fost recuperate și, cu acordul directorilor celor trei unități comerciale, au fost donate asociației Caritas din Sanremo. Cei doi au stat o noapte în arest, apoi judecătorul a decis să fie cercetați în stare de libertate.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

CTP despre cei care nu votează în Diaspora: „Nu-și învață copiii românește, doresc chiar să se facă uitată originea lor românească”

Ion Cristoiu: «Duminică la ora 6, Dăncilă și Barna erau la egalitate. Lui Barna i s-au furat voturi și din diaspora…»