in

Incredibil cât au putut să fure doi români cu doi copii în cărucioare, dintr-un magazin din Sardinia

Lichioruri, vinuri și produse alimentare scumpe ascunse în cărucioare, cuplu de români arestat de carabinieri la Orosei, în Sardinia.

Un cuplu de români, 41 și 39 de ani, au intrat la cumpărături într-un supermarket local cu doi copii în cărucioare.

Atitudinea lor suspectă a fost imediat remarcată, așa încât o patrulă de Carabinieri i-a așteptat în fața magazinului, pentru a efectua un control: cei doi au fost opriți și verificați chiar în fața magazinului și în compartimentele celor două cărucioare, ascunse între pături, carabinierii au găsit 8 sticle foarte scumpe de vin. După ce au obținut confirmarea din partea managerilor supermarketului că cei doi au plecat fără să fi plătit nimic, militarii din Orosei au însoțit cuplul până la cazarmă pentru a aprofunda controlul.

La percheziția mașinii lor, militarii au descoperit în portbagaj alte 20 de sticle de lichior, mai mult de 25 kg de cafea și alte produse alimentare, cum ar fi ton și brânză, în cantități mari, pentru care cuplul nu a putut oferi justificări pentru achiziție.

Cei doi români au fost arestați și acum vor trebui să răspundă Autorității Judiciare pentru infracțiunea de furt și tăinuire agravată.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rareș Bogdan, liderul europarlamentarilor români din grupul PPE: «Ursula von der Leyen este o plagiatoare»

Turiste japoneze la Roma, au plătit 430 de euro pentru două porții de paste și o sticlă cu apă