in

Sardegna, infractor periculos la doar 15 ani: a băgat în spital un tânăr pentru că nu a primit bani de țigări

Un italian de 17 ani din Olbia, Sardegna, a fost luat la pumni și picioare de un băiat român de 15 ani, cu antecedente specifice, în timp ce se pregătea să-și facă obișnuitul antrenament în zona parcului Fausto Noce. S-a întâmplat în după-amiaza zilei de 19 septembrie, la ora 15.00.

Italianul de 17 ani, elev la Liceul Artistic, a povestit că a fost abordat de un român care i-a cerut, cu ton impunător, 15 euro pentru a-și cumpăra țigări.

”Nu am bani la mine”, i-a răspuns italianul. Atât a fost de ajuns ca să primească o lovitură violentă cu pumnul care l-a trântit la pământ. Nemulțumit, agresorul a continuat să-l lovească în mod repetat cu pumnii și picioarele, plecând apoi liniștit cu bicicleta.

Sângerând și cu dureri, adolescentul italian a cerut ajutorul unui trecător care imediat a chemat carabinierii. Astfel, în timp ce italianul era însoțit la spital, militarii au reușit să-l prindă pe agresorul român care a fost, încă o dată, denunțat la Procuratura pentru Minori. Italianul a suferit traumatisme craniene, hematoame în zona pomeților și diferite excoriații.

CITEȘTE ȘI:

Român complet gol, fură un cal și fuge călare. A fost prins și dus la spital

Viol în grup în Calabria, caz asemănător cu cel de la Vaslui: ”Ea şi-a căutat-o”. Victima, o fată de numai 13 ani

Româncă sechestrată și agresată trei zile de un conațional. Alexe Curuț a încercat și să o violeze

Roma, român găsit cu craniul zdrobit într-o clădire abandonată

Bandă cu opt români şi un sard, lovitură la bancomat în aeroport, prada de 160.000 de euro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Milano, ”Remember Est” – Cristina Lefter aduce la Masa Tăcerii a lui Brâncuşi mari personalităţi româneşti

Probele ADN a 13.000 de italieni, cumpărate de o companie britanică: ”Încercăm să aflăm de ce trăiesc aşa mult, ce particularităţi au”