in

Sardinia, româncă lovită mortal de oglinda unei dube. Familia este disperată: ”Am pierdut o soră extraordinară”

Sardinia, româncă lovită mortal de oglinda unei dube. Familia este disperată: ”Am pierdut o soră extraordinară”.

Se numea Mihaela Nuță Stan, originară din Brașov, România, femeia care a murit aseară, după ce a fost lovită de un Fiat Ducato pe drumul național 387, între Monserrato și Dolianova.

Ea se afla în Sardinia din 2011, lucrând ca îngrijitoare pentru a-și ajuta familia (soțul și cei doi copii), care rămăsese în țara sa de origine. Ieri ar fi trebuit să sosească soțul ei, scrie L’Unione Sarda.

Români arestați la Cagliari, agresau turiștii pretinzând că li s-a furat telefonul, poliția a descoperit însă altă escrocherie

Sardinia, româncă lovită mortal de oglinda unei dube

Durerea este mare, precizează publicația italiană. Sora ei, care a făcut în ziua accidentului recunoașterea cadavrului și care locuiește în provincia Cagliari, este distrusă de durere.

„Am pierdut o soră extraordinară. A venit aici pentru a-și ajuta familia din Transilvania”. Înmormântarea va avea loc în România.

Accidentul a avut loc în urmă cu două zile. Mihaela Nuta Stan se întorcea de la serviciu și se îndrepta spre casă, când a fost pur și simplu acroșată de duba care circula în direcția Dolianova.

Se pare că femeia a fost lovită doar de oglindă, care i-a provocat răni grave la cap.

Toate încercările personalului medical de a-i salva viața au fost zadarnice. Cu adevărat o fatalitate tragică în mijlocul disperării tuturor.

Ancheta a fost efectuată de carabinierii din Monserrato și Quartu, coordonați de căpitanul Gianni Russo, care a predat un raport magistratului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
copil masina

Italia, și-au lăsat copilul de trei ani în mașină, sub soarele torid și s-au dus la grătar. ”N-am vrut s-o trezim”

Hidrocentrale din România, proprietatea mafiei din Italia: mega-sechestru pe bunurile legate de un clan din ‘Ndrangheta