in

Și-a pierdut viața în timp ce își pregătea mâncarea pe trotuar, șofer român de tir accidentat mortal în Brianza

În 8 octombrie, un șofer român de tir a fost rănit grav în timp ce-şi pregătea mâncarea pe un trotuar din Italia. Acesta a fost luat în plin de camioneta condusă de un italian, care ar fi făcut stop cardiac la volan. După ce a petrecut mai de două săptămâni într-un spital din Italia, în 24 octombrie bărbatul a decedat.

Accidentul a avut loc în Carate Brianza, în provincia Monza e Brianza. Implicat a fost un tânăr şofer de TIR din Bistriţa. Acesta fusese nevoit să petreacă un weekend în localitatea din Italia, întrucât ajunsese prea târziu cu TIR-ul la destinaţie, iar firma care trebuia să îl încarce l-a amânat pe bistriţean până luni.

Bărbatul nu şi-a luat o cameră la hotel, preferând să doarmă şi să mânânce în TIR-ul pe care-l conducea. În timp ce îşi pregătea ceva de mâncare pe trotuar lângă TIR, a fost lovit în plin de o camionetă.

În urma impactului, bărbatul a fost aruncat într-un gard de beton, iar din gard a ricoşat într-un copac. Medicii l-au găsit în stare foarte gravă şi l-au transportat la un spital din Monza. Italianul responsabil de acest accident, care a şi decedat imediat după producerea acestuia, ar fi suferit un atac de cord la volan şi aşa ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi ajuns pe trotuar, unde l-a lovit pe bistriţean.

Bistriţeanul era căsătorit şi avea un copil de câţiva ani.


Citiți și:

Șofer român descoperă clandestini la bordul camionului său: ”Am văzut brațe în oglinizile retrovizoare”

Contrabandă de ţigări la Napoli, 6 tone de tutun într-un tir românesc, sechestru de 1 milion de euro

Elena, românca sexy din Botoșani care conduce un TIR de 40 de tone

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tir condus de un șofer român se răstoarnă și zdrobește o furgonetă, pensionar mort la Bergamo

Invadatori, teroriști, hoți de locuri de muncă, paraziți…Tot ceea ce știi despre imigranți e fals, iată de ce