in

Și-a tuns fetița zero ca pedeapsă, româncă la proces la Belluno: „Mișună păduchii, de aceea i-am tăiat părul”

„Mișună păduchii, recent i-a luat, de aceea i-am tăiat părul”, așa s-a apărat o româncă la procesul în care este acuzată de abuz de mijloace de corecție. Femeia, o româncă de 37 de ani, L. M., cu domiciliul în Belluno, a răspuns la întrebările procurorului.

Fostul ei soț s-a constituit inițial parte civilă pentru ca fiica sa să primească despăgubiri pentru prejudiciile suferite. Apoi, în cele din urmă, a iertat-o ​​și a renunțat la proces, dar procesul continuă din oficiu.

Potrivit procurorilor, femeia şi-a pedepsit fiica în mai multe rânduri între martie şi aprilie 2017, pentru că aceasta fie întârzia la şcoală, fie absenta. Copila a declarat că nu se trezea şi prefera să doarmă, decât să plece devreme la cursuri. Ea rămânea în pat după ce mama ei pleca la serviciu şi uneori nu se mai ducea deloc la şcoală.

„Fata nu voia să se dea jos din pat pentru a merge la școală.”, a spus procurorul, care susține că mama ar fi pedepsit-o prin tunderea părului fetiței la zero.

„Eram singur acasă – a declarat tatăl, care era deja separat – am decis să o sun și plângând mi-a spus că a fost supusă tăierii părului. Am văzut-o a doua zi descoperind că fuseseră tunsă la zero, cu mașina. Mi-a spus că mama i-a tăiat părul ca să o pedepsească. Pentru că nu a vrut să meargă la școală în dimineața aceea. Așa că a lăsat-o acasă cu bona. „

Bona a fost chemat ca martor de apărare și a confirmat versiunea oferită de mamă, precum și actualul partener al femeii care se afla acasă la acea vreme. Inculpata, apărându-se în sala de judecată, a spus că nu a făcut tunsoarea pentru a pedepsi fata.

„Păduchii mișună – i-a explicat mama judecătorului – și, întrucât îi luase deja în trecut și încercasem totul, loțiuni și multe altele, m-am gândit să evit paraziții ca acesta”.

În acel moment, judecătorul a amânat procesul până la 6 februarie, când se va ajunge la concluzii și sentință.

În Italia, articolul 571 din Codul Penal prevede o pedeapsă de până la 6 luni de închisoare pentru persoana care abuzează de mijloace de corecţie.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nebunie la Sanremo, o româncă l-a înjunghiat în gât pe titularul unui bar din centru, femeia a fost arestată

Un deținut din Botoșani a încercat să facă țuică în celulă. A fost dat de gol de mirosul fructelor fermentate