in

Nebunie la Sanremo, o româncă l-a înjunghiat în gât pe titularul unui bar din centru, femeia a fost arestată

În ciuda loviturii fulgerătoare, bărbatul a reușit să eschiveze lovitura și a fost rănit doar ușor. Femeia a fugit imediat.

Agenții brigăzii mobile de la secția de poliție din Sanremo au arestat o româncă, în vârstă de 33 de ani, acuzată că l-a înjunghiat în gât pe proprietarul pizzeriei Bar Maggiorino, pe via Roma, din Sanremo.

Conform celor constatate, femeia, cu mai multe antecedente penale, ispășea o perioadă de probă în încredințarea serviciilor sociale.

Motivele atacului sunt încă în curs de reconstituire, dar cel mai probabil sunt legate de motive private. Femeia a predat spontan arma poliției, pe care o ascunsese sub un copac.

În ciuda gestului neașteptat, bărbatul a reușit să se ferească, fiind doar atins la gât de lama cuțitului, rănit ușor.

Femeia a fugit apoi, iar absența camerelor video a îngreunat localizarea femeii. Datorită descrierilor furnizate de atacator și colaboratorii săi, aceasta a fost în cele din urmă identificată. Denunțată pentru vătămări agravate, magistratul de supraveghere a revocat măsura de probă, ordonând arestarea.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Plătește sau îi spun totul soției tale”. Italianul șantajat de o româncă s-a sinucis, ea acuzată de instigare la sinucidere

Și-a tuns fetița zero ca pedeapsă, româncă la proces la Belluno: „Mișună păduchii, de aceea i-am tăiat părul”