in

Îl urmărea cu mașina pe angajatorul care voia să o concedieze, româncă arestată de carabinieri la Piacenza

O româncă de 35 de ani a fost arestată, după ce carabinierii au oprit-o în timp ce îl urmărea pe angajatorul ei cu mașina. Carabinierii unității Radiomobile din Piacenza au intervenit după ce bărbatul a sunat la 112, în 19 decembrie, când și-a dat seama că este urmărit de femeia pe care urma să o concedieze în urma unor amenințări ale ecesteia.

O patrulă a Secției Radiomobile din Piacenza a interceptat-o ​​și a blocat-o. În timp ce era acuzată de încălcări ale codului rutier, femeia a început să-i amenințe pe militari și a sărit să-i bată.

Cu multe eforturi, a fost blocată și dusă în cazarmă pentru a fi arestată pentru ultraj la funcționari publici, vătămări personale agravate, refuzul de a se supune testului de alcool și droguri.

Cu câteva zile înainte, o altă româncă a fost arestată, la Piacenza, după ce a atacat un dealer auto.

„Dă-mi banii sau te omor”, l-a amenințat românca pe acesta, în 11 decembrie. Femeia i-a sustras documentele unei mașini de vânzare, un Bmw X5, iar pentru a le returna, l-a amenințat pe proprietar, cerând în schimb bani.

În acel moment, bărbatul a solicitat intervenția carabinierilor: militarii secției Levante, sosiți la fața locului, au fost martorii repetării amenințărilor.

Femeia i-a amenințat și pe carabinieri. A fost arestată pentru tentativă de extorsiune, rezistență la oficiali publici, refuzul de a furniza detalii personale și deținerea de obiecte în măsură să rănească, pentru că avea cu ea un cuțit cu buton.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tăierea ajutoarelor sociale a închis barurile dintr-un sat: «Au banul lor și nu îl mai dau pe băutură, toți banii se duceau la crâșmă»

Până la ce vârstă e normal ca un copil să creadă în Moș Crăciun? Iată ce spun psihologii