Menu
in

Sicilia, atacați pe plajă de haite de câini vagabonzi, o femeie internată în spital împreună cu fiul de opt ani

Sicilia, atacați pe plajă de haite de câini vagabonzi, o femeie internată în spital împreună cu fiul de opt ani. Aceștia se află la spital, dar nu sunt în stare gravă.

Alți turiști au scăpat de haită aruncându-se în apă. Primarul a închis porțiunea de coastă, vânătoarea de animale a început, scrie corriere.it.

Citiți și: Italiancă de 57 de ani mușcată de un mistreț pe o plajă de lângă Genova. ”Am rămas nemișcată ca o statuie”

Sicilia, atacați pe plajă de haite de câini vagabonzi

Un băiat de opt ani și mama sa au fost atacați de o haită de câini vagabonzi în timp ce se aflau pe plaja din Gela, în zona Macchitella. Mama și fiul au fost duși la spital, dar din fericire nu au suferit răni grave.

La scurt timp după aceea, a avut loc un al doilea incident, câinii ar fi încercat să atace și alți scăldători care au reușit să evite ce era mai rău, aruncându-se în mare.

Primarul din Gela, Lucio Greco, și consilierul Giuseppe Licata au anunțat că au activat imediat un grup de lucru pentru a lansa o acțiune puternică și masivă împreună cu companii, asociații pentru protecția animalelor și poliție.

Plaja pe care s-a produs agresiunea va fi interzisă, cu interdicție de scăldat, pentru o perioadă lungă de timp până când zona va fi din nou sigură.

Deputatul regional de la Forza Italia, Michele Mancuso, a intervenit și el pe marginea acestui episod: „Ceea ce s-a întâmplat ieri la Gela este o situație gravă și alarmantă. Problema animalelor vagaboande afectează Sicilia de ani de zile”, a declarat deputatul. De aceea, la Ars a fost înființată o comisie specială pentru combaterea fenomenului”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]
Exit mobile version