in

Italiancă de 57 de ani mușcată de un mistreț pe o plajă de lângă Genova. ”Am rămas nemișcată ca o statuie”

O italiancă în vârstă de 57 de ani a fost mușcată de un mistreț pe o plajă de lângă Genova. Este posibil ca animalul să fi fost atras de mirosul unei pizza pe care o ținea femeia. Potrivit turistului, animalul s-a apropiat de ea și i-a mușcat brațul, deși stătea nemișcat pe prosop. Apoi a fugit.

”Nu făcusem nimic care să-l enerveze. Când am realizat prezența animalului lângă mine, am rămas nemișcată ca o statuie, sperând că mă va depăși, și în schimb nu s-a întâmplat”, a scris ea pe Facebook. citată de agi.it.

Italiancă de 57 de ani mușcată de un mistreț la Genova

”Plaja este frecventată în mod frecvent de familii cu copii, cărucioare și este echipată pentru persoanele cu dizabilități. Primăria ar trebui să interzică accesul pe plajele din Sturla și Vernazzola, până în momentul în care această situație de urgență va fi rezolvată. Sau cel puțin să avertizeze cetățenii de pericol cu ​​indicatoare speciale afișate pe plajele menționate mai sus”, a mai precizat ea.  

După atac, toți turiștii au fugit, deși femeia a fost rănită. Doar un singur turist s-a apropiat după ce mistrețul a dispărut și apoi a cerut ajutor. Femeia a fost supusă profilaxiei rabiei.

Asociația Agricolă Coldiretti estimează că numărul mistreților din Liguria, de care aparține Genova, depășește 80.000. Mistreții, a căror populație a crescut brusc în ultimii ani, reprezintă o problemă în toată Italia, inclusiv în capitala Roma. Acolo, animalele scotocesc adesea printre gunoaie și au atacat în mod repetat oameni în ultimele luni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
accident roma

Accident teribil la Roma, pe Olimpica: două tinere, de 20 și 22 de ani și-au pierdut viața, șoferița era româncă

Start-Up Nation 2022, 1.000 de români din diaspora primesc bani pentru a dezvolta afaceri