in

Accident teribil la Roma, pe Olimpica: două tinere, de 20 și 22 de ani și-au pierdut viața, șoferița era româncă

Accident teribil la Roma, pe Olimpica: două tinere, de 20 și 22 de ani și-au pierdut viața, șoferița era româncă.

Mașina pe care o conducea tânăra româncă a ieșit de pe carosabil, încă nu se știe din ce motiv, apoi a reintrat ciocnindu-se de un alt autoturism, condus de cunoscutul regizor Carmen Elia. Cele două fete au murit, regizorul este în stare gravă la spital, scrie Corriere della Sera.

Accident teribil la Roma, pe Olimpica

Impact devastant între două mașini în jurul miezului nopții la Roma, pe Olimpica, în apropiere de Via della Moschea. În zadar sosirea ajutoarelor: pentru Giorgia Anzuini și Beatrice Funariu (dreapta în foto) nu mai era nimic de făcut. În spital a ajuns Carmine Elia, care l-a regizat pe Don Matteo.

”Am experimentat pe propria piele că, atunci când ești bolnav, să ai prieteni alături de tine este cel mai prețios lucru din lume”. Vocea Beatricei Funariu rezonează pe profilul ei TikTok. Un mesaj de afecțiune pentru cea mai bună prietenă a ei, Giorgia Anzuini, însoțit de fotografii și videoclipuri cu cele două fete fericite împreună.

Un imn al prieteniei care, din păcate, pare a fi un testament tragic pentru fata de 20 de ani din Torrevecchia, care a murit duminică seară pe Olimpica, în apropiere de Via della Moschea, împreună cu prietena ei, în vârstă de 22 de ani.

Citroenul C3 în care se aflau a trecut peste trotuarul cu stâlpi de iluminat în direcția Via Salaria și, la înălțimea școlii de dresaj canin, a lovit o Alfa Stelvio condusă de Carmine Elia, în vârstă de 54 de ani.

Mașina celor două fete s-a izbit apoi de două ori de un zid mic înainte de a se răsturna. Ajutorul a fost inutil, tinerele au fost aruncate din mașină și au murit pe loc.

Sardinia, româncă lovită mortal de oglinda unei dube. Familia este disperată: ”Am pierdut o soră extraordinară”

Regizorul Carmine Elia este internat cu prognostic rezervat

Regizorul lombard Carmine Elia – care a regizat câteva episoade din „Don Matteo”, apoi alte seriale de televiziune precum „Născut ieri”, „M-am căsătorit cu un polițist”, „Marea de afară” și cel mai recent „Supraviețuitorii” – este internat cu prognostic rezervat la spitalul Gemelli: starea sa este gravă. Poliția rutieră face cercetări pentru a reconstitui dinamica accidentului, în așteptarea rezultatelor autopsiilor.

Sub acuzație este din nou acea porțiune din Olimpica care nu a avut niciodată o barieră de separare a carosabilului, deja scena unor accidente mortale recente în urma unor ieșiri de pe bandă.

Tulburați au fost și prietenii tinerelor, care și-au exprimat durerea pe rețelele de socializare. Pentru că Giorgia și Beatrice își umpluseră profilurile cu fotografii și videoclipuri: la petreceri în discoteci, la aperitive, în vacanțe în Fregene și Ponza.

„Ai intrat în viața mea ca un uragan”,

Astfel, i-a răspuns Giorgia, născută în Viterbo, rezidentă în Orte și studentă la Roma Tre, celei mai bune prietene a ei. Mărturie a unei legături foarte strânse, pe care „Cice”, porecla lui Beatrice, o amintește cu alte postări („Ești singura mea certitudine”). Inimi și sărutări, dansuri și cântece.

O relație întreruptă în cel mai tragic mod posibil duminică seara, la ora 3.30. Rămâne de văzut unde s-au dus Giorgia și „Cice” înainte de a se accidenta cu mașina.

Printre cauze, poliția rutieră nu exclude viteza excesivă a mașinii, deși pentru a reconstitui evenimentul va fi necesar să se vadă imaginile de pe camerele de supraveghere îndreptate spre Olimpica. Tot ce a mai rămas din Citroenul lor este o grămadă de resturi lângă poarta unui depozit de vechituri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

Date șocante din România: Rata anuală a inflaţiei a ajuns la 15,1%

cinghiale genova

Italiancă de 57 de ani mușcată de un mistreț pe o plajă de lângă Genova. ”Am rămas nemișcată ca o statuie”